Πολιτικη & Οικονομια

Μπελέρης: «Αν κατέβαινα υποψήφιος, θα ήταν με τη Νέα Δημοκρατία»

Kατά την συνάντηση του με τον Ανδρέα Λοβέρδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπελέρης: «Αν κατέβαινα υποψήφιος, θα ήταν με τη Νέα Δημοκρατία»
Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντυ Μπελέρης

Μπελέρης: Όλο και πιο πιθανή η υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές με την ΝΔ - Θετικός ο ίδιος

Όλο και πιθανή φαίνεται να είναι η υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές του Φρέντυ Μπελέρη του εκλεγμένου και παράλληλα φυλακισμένου δημάρχου της Χειμάρρας.

Προ ημερών, ο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι εδώ και αρκετές ημέρες στο παρασκήνιο βρίσκονται σε εξέλιξη συγκεκριμένες διεργασίες για μια πιθανή υποψηφιότητα του Μπελέρη με την Νέα Δημοκρατία. Ενδεικτικό είναι μάλιστα πως όσοι συμμετέχουν στις σχετικές συζητήσεις διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κωλύματος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ο Φρέντυ Μπελέρης, παραμένει εδώ και δέκα μήνες στη φυλακή και αν η απόφαση δεν αλλάξει, τότε αυτός και η οικογένειά του είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.

Μπελέρης: Η συνάντηση με τον Ανδρέα Λοβέρδο

Ο εκλεγμένος δήμαρχος με φόντο τα παραπάνω, είπε, κατά τη συνάντησή του χθες στις φυλακές του Φιέρι με τον πρόεδρο του κόμματος «Δημοκράτες» Ανδρέα Λοβέρδο ότι «αν κατέβαινα υποψήφιος, θα ήταν με τη Νέα Δημοκρατία».

Εξερχόμενος των φυλακών ο επικεφαλής των Δημοκρατών τόνισε ότι η καταδίκη του Μπελέρη σε διετή φυλάκιση δεν είναι μόνο άδικη, αλλά και απτή απόδειξη ότι κράτος Δικαίου στην Αλβανία απλώς δεν υπάρχει. «Ο Φρέντυ Μπελέρης αδίκως κρατείται, αδίκως καταδικάστηκε, δεν υπάρχει υπόθεση εδώ, γι' αυτό ακριβώς επιβάλλεται να ανασταλεί η πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο Ανδρέας Λοβέρδος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ