Πολιτικη & Οικονομια

Γιαννούλης: «Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις ευρωεκλογές, ορίζοντας τετραετίας δεν υπάρχει ούτε στη ζωή»

«Δεν μπορεί να είναι πρόεδρος σε ομηρία», είπε ο βουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης
Γιαννούλης: Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις Ευρωεκλογές © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Χρήστος Γιαννούλης: Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις Ευρωεκλογές - Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρήστος Γιαννούλης σχολίασε σήμερα (26.2) τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και το κρίσιμο Συνέδριο, στο οποίο δόθηκε τέλος στο θρίλερ για τις εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου. «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έλαβε λευκή επιταγή, κανένας δεν λαμβάνει λευκή επιταγή, αυτό που ζήτησε ήταν να μην αμφισβητείται», είπε ο βουλευτής του κόμματος.

Χρήστος Γιαννούλης: «Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις Ευρωεκλογές»

«Ακόμα και τις πιο υψηλού επιπέδου συγκρούσεις τάσεων ή ομάδων είδαμε ότι το εκλογικό σώμα και τα μέλη μπορούν να τις λύνουν», είπε στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Γιαννούλης και πρόσθεσε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος σε ομηρία, θα κριθεί στις ευρωεκλογές, όπως όλοι μας, ορίζοντας τετραετίας δεν υπάρχει ούτε στη ζωή».

Ο Χρήστος Γιαννούλης είπε πως είναι ώρα αυτοκριτικής και συμπλήρωσε ότι «αν δεν σταματήσουν οι εσωκομματικές συγκρούσεις θα είμαι ένας από αυτούς που θα κάνω οτιδήποτε μπορώ ως πρόσωπο και ως βουλευτής για να είναι στο περιθώριο του ενδιαφέροντός μας, καθώς θυμίζω ότι σε δύο ημέρες είναι η επέτειος των Τεμπών, η αντιπολιτευση πρέπει να έχει συγκεκριμένη θέση και στάση προκειμένου να μην συγκαληφθεί αυτό το έγκλημα». 

Σε ό,τι αφορά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε: «Θα ήμουν αστείος αν δεν πω ότι σέβομαι, αγαπώ και τιμώ τον Αλέξη Τσίπρα αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να ψυχολογήσω αυτή την απόφαση. Αν δεν υπήρχε η προτροπή για εκλογές στο μήνυμά του, το υπόλοιπο κομμάτι της παρέμβασης ήταν η πραγματικότητά μας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ