- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας»: Ο Χάρης Δούκας απαντά για το κοριτσάκι που τον συνόδευσε στην αλλαγή του χρόνου
Τι λέει για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι
Χάρης Δούκας: Ο δήμαρχος Αθηναίων απαντά στα σχόλια για την τελετή υποδοχής του νέου έτους και το κοριτσάκι που τον συνόδευσε
Ο Χάρης Δούκας απάντησε σήμερα (5.1) στα σχόλια για την επιλογή του να τον συνοδεύσει στη σκηνή για την αλλαγή του χρόνου στην Αθήνα η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού, αλλά και σε όσα ειπώθηκαν για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και τις παλαιστινιακές σημαίες που κυμάτιζαν στο Σύνταγμα.
Μιλώντας στο Mega, o Χάρης Δούκας σχολίασε: «Δέχθηκα σχόλια επειδή σηκώθηκα με ένα κοριτσάκι, την κόρη της Νάνσυς και του Νάσου. Ντροπή τους όσοι τα είπανε. Το δεύτερο ήταν επειδή είχα φέρει την εκπρόσωπο της Eurovision και είπε πολυπολιτισμικά τραγούδια. Ντροπή τους και δεύτερη φορά. Θέλω να πάει πάρα πολύ καλά η Μαρίνα Σάττι και στην Eurovision. Το τρίτο επειδή σηκώθηκαν σημαίες της Παλαιστίνης. Υπήρχε ένα συλλαλητήριο, όπως σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις -δεν το ήξερα εγώ- στο Σύνταγμα και μετά μπήκαν μέσα και άρχισαν να σηκώνουν σημαίες. Παράλληλα και μετά μπήκανε μέσα. Είναι δημόσιος χώρος ελεύθερης πρόσβασης. Τι να έκανα; Να έλεγα να κατέβουν οι σημαίες με πολλές χιλιάδες κόσμου, με οικογένειες και παιδιά και να γίνει το Σύνταγμα πεδίο μάχης; Υπήρχε σώφρων άνθρωπος, ο οποίος θα μετέτρεπε αυτή τη γιορτή σε πεδίο μάχης; Νομίζω ότι αυτές οι φωνές, οι οποίες έκαναν πολύ θόρυβο, είναι λίγες και η Αθήνα της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης».
«Ντροπή τους είναι απαράδεκτο. Αυτό δείχνει μίσος και εμπάθεια. Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας. Οι φωνές της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης τους κέρδισαν. Είναι μία προσέγγιση που θα δείξει ότι το σωστό θα δείξει τον δρόμο», είπε ο Χάρης Δούκας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα εγκαίνια του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα ο πρωθυπουργός
Ποια είναι και πώς θα τα αναγνωρίσετε
Έως 46.000 ευρώ με το νέο «Ανακαινίζω» για ανακαίνιση και ιδιοκατοίκηση
Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Μέχρι πότε οι αιτήσεις, τι να προσέξετε
Έρχονται νέες ανατιμήσεις στην αντλία
Ένα αστικό τοπόσημο αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη
O ευρωβουλευτής είχε διαγραφεί πριν λίγους μήνες από τον ΣΥΡΙΖΑ
Διέξοδος σε πολίτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι σε χρονοβόρες δικαστικές διενέξεις
Νέα μέτρα για SLAPP – Στο τραπέζι και η ταυτοποίηση χρηστών για περιορισμό της τοξικότητας
Επισημαίνει ότι η παραγωγικότητα δεν αυξάνεται με μια νομοθετική πρωτοβουλία για λιγότερες ώρες
Το κόμμα θέτει ερωτήματα προς όσους –όπως αναφέρει– στήριξαν τις μνημονιακές πολιτικές
Η απόφαση ελήφθη στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Οκτακομματική Βουλή και 53% υπέρ συνεργασιών
Κάθε διοργάνωση μεταφράζεται σε πολλαπλασιαστικό όφελος για την αγορά
Οι βασικοί άξονες της Έκθεσης και οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
«Το επιτελικό κράτος αφορά την εκτελεστική εξουσία»
Σημαντικό βήμα για την απλοποίηση τριών νομοθετικών πράξεων
Οι Βέλγοι στρέφονται σε κοντινούς προορισμούς, με την Ελλάδα στη πεντάδα
Το ρίσκο για την Ελλάδα είναι απείρως μεγαλύτερο από ότι για την Τουρκία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.