Πολιτικη & Οικονομια

Η «απάντηση» Κασσελάκη στον Ιερώνυμο για την τεκνοθεσία: «Η ισότητα είναι για όλους»

Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ALPHA

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον ALPHA
Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον ALPHA © ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ/EUROKINISSI

 Κασσελάκης για αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και ζήτημα τεκνοθεσίας: Η ισότητα είναι για όλους - Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τη διαφωνία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για την τεκνοθεσία σημειώνοντας ότι η ισότητα είναι για όλους και ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει αυτή την ισότητα στο γάμο. Όταν ρωτήθηκε τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που η κυβερνητική ρύθμιση δεν προβλέπει τεκνοθεσία, αναρωτήθηκε με νόημα «για τα ετερόφυλα ζευγάρια προβλέπεται τεκνοθεσία;».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxpt7w9u9y29)

Σφοδρή κριτική Κασσελάκη στον Μητσοτάκη 

Αναφερόμενος στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φέρει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή, επισημαίνοντας τις εσωτερικές, ακροδεξιές αντίθετες φωνές που υπάρχουν στο εσωτερικό της ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε για αλαζονεία και τον κάλεσε να σταματήσει την πολιτική των pass. «Είναι ο τρόπος που σκέφτεται ένα τζάκι πολιτικής οικογένειας», είπε χαρακτηριστικά για τον κ. Μητσοτάκη.

Αναφερόμενος στην πολιτική των επιδομάτων, που ακολουθεί ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Και εγώ τελείωσα το κολέγιο, δεν θυμάμαι να διδάσκουν εκεί τέτοια πράγματα».

Επισήμανε, μάλιστα, ένα συγκεκριμένο περιστατικό με τον κ. Μητσοτάκη και την προτροπή του σε έναν υπερήλικα στον Βύρωνα να πάρει το market pass, για να στιγματίσει ακριβώς αυτή την κυβερνητική πρακτική.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxptcjygsei1)

Το σχόλιο για τους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ

Πεπεισμένος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ επανέλαβε το στρατηγικό στόχο του κόμματος να καταφέρει να αναλάβει και πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας.

Μάλιστα σε μία αιχμηρή και με σαφή πολιτικό υπαινιγμό αποστροφή των δηλώσεών του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε «αντοχή στους αντιπάλους μας».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxpt49zg415d)

Ο κ. Κασσελάκης απέφυγε να δώσει συνέχεια στη σύγκρουση με τα πρώην στελέχη του κόμματος, που συγκρότησαν τη Νέα Αριστερά, λέγοντας ότι όλο αυτό το θέμα ανήκει στο παρελθόν. Σημείωσε, δε, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ γράφονται συνεχώς νέα μέλη και το κόμμα δυναμώνει.

Ο κ. Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι θα γίνουν προκριματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στις ευρωεκλογές. Και εξήγγειλε επίσης ότι πέντε υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές – από τους 15 συνολικά – θα προέλθουν από τη νεολαία του κόμματος και θα υποδειχθούν από την ίδια την οργάνωση.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxptm356jit5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ