- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ποια προϊόντα περιλαμβάνουν το «Καλάθι των Χριστουγέννων» και το «Καλάθι του Άη Βασίλη»
Από πότε θα ισχύσουν
Καλάθι των Χριστουγέννων και Καλάθι του Άη Βασίλη: Πότε τίθενται σε ισχύ - Ποια προϊόντα περιλαμβάνουν
Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» και το «Καλάθι του Άη Βασίλη» αναμένεται να τεθούν σε ισχύ μέσα στις επόμενες ημέρες και θα περιλαμβάνουν προϊόντα που καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες την περίοδο των εορτών, αλλά και παιχνίδια.
Καλάθι των Χριστουγέννων - Προϊόντα
Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και θα ισχύσει έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024. Περιλαμβάνει: γαλοπούλα, αρνί, κατσίκι, σοκολάτες, τσουρέκι και βασιλόπιτα.
Καλάθι του Άη Βασίλη - Προϊόντα
Στις 15 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το «Καλάθι του Άη Βασίλη» με παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά και θα έχει διάρκεια έως τις 10 Ιανουαρίου. Η συζήτηση της τροπολογίας σύσταση και για το έτος 2023, παρατηρητηρίου τιμών με την επωνυμία «Το καλάθι του Άη Βασίλη» για παιδικά παιχνίδια, βάσει καταλόγου που αποστέλλουν στο Υπουργείο Ανάπτυξης οι υπόχρεες επιχειρήσεις, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη του κυριακάτικη ανάρτηση, αναφέρθηκε στο «Καλάθι των Γιορτών», σημειώνοντας: «Δύο εβδομάδες πλέον μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και ήρθε η ώρα για το "Καλάθι των Γιορτών" που θα τεθεί σε ισχύ την προσεχή Τετάρτη με 9 βασικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Ταυτόχρονα "τρέχουν" οι πρωτοβουλίες "Μόνιμη Μείωση Τιμής" στην οποία έχουν ενταχθεί έως σήμερα 1.286 προϊόντα από 100 εταιρείες και το "Καλάθι του Νοικοκυριού" που πήρε παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024. Με αυτές τις παρεμβάσεις μας αμβλύνουμε για τα χαμηλά εισοδήματα τις επιπτώσεις του πληθωρισμού στα τρόφιμα και σε βασικά αγαθά, ενταντικοποιώντας συνάμα τους ελέγχους στην αγορά. Πρέπει να καταλάβουν όλες οι επιχειρήσεις, πρωτίστως οι μεγαλύτερες, ότι είναι ζήτημα κοινωνικής ευθύνης να συμβάλλουν για να μπορέσουν όλοι οι συμπολίτες μας να κάνουν γιορτές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.