- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάνος κατά Μητσοτάκη: «Θυσιάζει τη σωστή εκπροσώπηση στις Ευρωεκλογές για τον εφήμερο κομπασμό της νίκης»
«Κυνικό λόγο» πίσω από την απόφαση «βλέπει» ο πρώην υπουργός
Στέφανος Μάνος: Το σχόλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επιλογή για μία Περιφέρεια στις Ευρωεκλογές 2024
Ο Στέφανος Μάνος σχολιάζει σε άρθρό του στην «Καθημερινή» την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη όλη η Επικράτεια να αποτελέσει μία Περιφέρεια για τις Ευρωεκλογές 2024. Ο πρώην υπουργός σχολιάζει ότι η επιλογή του πρωθυπουργού είναι πιο ενδεδειγμένη λύση για έναν κυνικό λόγο.
«Θα επιτρέψει στον κ. Μητσοτάκη να εμφανίσει τη Ν.Δ. νικήτρια των εκλογών, ένα αποτέλεσμα μη βέβαιο σε περίπτωση διαίρεσης της επικράτειας σε περιφέρειες. Το είδαμε άλλωστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές», εξηγεί στο άρθρό του στην «Καθημερινή» ο Στέφανος Μάνος και συνεχίζει: «Θυσιάζει ο κ. Μητσοτάκης τη σωστή δημοκρατική εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη για τον εφήμερο κομπασμό της νίκης στις ευρωεκλογές. Είναι θλιβερό. Άλλα πέντε χαμένα χρόνια στον βωμό του αχαλίνωτου κομματισμού. Ελπίζω η κυβέρνηση να μας πληροφορήσει σε ποια δημοκρατική χώρα της Ε.Ε. με πληθυσμό μεγαλύτερο από 5 εκατομμύρια κατοίκους ισχύει σύστημα ενιαίας περιφέρειας και λίστα καταρτισμένη από τον αρχηγό του κόμματος».
Λίγο πιο κάτω, ο Στέφανος Μάνος προσθέτει ότι «η κάθε περιφέρεια να εκλέγει τον άνθρωπό της στην Ευρώπη. Προσέκρουσε προφανώς στον ωχαδελφισμό, την αδιαφορία, τον κυνισμό που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Αναρωτιέμαι αν στο υπουργικό συμβούλιο όπου ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε τις κυνικές αποφάσεις του υπήρξε έστω ψίθυρος αντίρρησης ή αν τον προέτρεψαν να συστήσει το ιδιοφυές σύστημα του και στον πρόεδρο Μπάϊντεν: να εκλέγονται και οι 100 γερουσιαστές από ενιαία λίστα επικράτειας ΗΠΑ. Θα μπορούσε να ζητήσει και τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη που γνωρίζει καλύτερα τις ΗΠΑ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς αξιολογούν οι πολίτες τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την εξωτερική πολιτική και την άμυνα της χώρας
Τι λένε για τα κυοφορούμενα κόμματα Καρυστιανού, Τσίπρα, Σαμαρά
Στέλνοντας μήνυμα εσωκομματικής αποφόρτισης
Αφότου η Βουλή δώσει την άδεια
Το απόγευμα θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «Διαχρονία και Οικουμενικότητα»
Μειώθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πόλης κατά 15%
Τα καρδιαγγειακά νοσήματα εξακολουθούν να αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου στην Ευρώπη
Η νέα ρύθμιση του ΕΦΚΑ που μειώνει δραματικά τον χρόνο αναμονής
Στόχος η βελτίωση της κυκλοφορίας στην Αττική μέσω αξιοποίησης προσωπικού και τεχνητής νοημοσύνης
Πότε βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα
«Έπρεπε να κρατηθεί προληπτικά αλλά η Δικαιοσύνη πήρε άλλη απόφαση»
Η νέα φάση επεκτείνεται σε 132 δήμους - Πλήρως αναβαθμισμένες υποδομές έως τον Σεπτέμβριο του 2026
«Κάποιοι θα πάνε και στην σελήνη για να μην μιλήσουν»
Στάθηκε στον «ψηφιακό συνταγματισμό», τον οποίο όρισε ως προσπάθεια μεταφοράς των αρχών του κλασικού συνταγματισμού στο ψηφιακό περιβάλλον
«Δεν θα αφήσουμε τη Βουλή να γίνει ένα διαρκές δικαστήριο και να υποταχτούμε σε αυτόκλητους δικαστές»
Νέος γύρος καταβολών από τον ΕΦΚΑ
Το παρακάτω κείμενο διανεμήθηκε στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μεγάλη προσοχή στην αίτηση, τι να μην ξεχάσετε
Φθάνουν έως τα 2.940 ευρώ τον μήνα
Η ατάκα της για το «σσσοκολατάκι»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.