- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τον Έβρο: Οι ένοπλες δυνάμεις εγγυώνται την ακεραιότητα των συνόρων μας
Στην τελική φάση της άσκησης «Αίσιος Οιωνός» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στον Έβρο για την άσκηση «Αίσιος Οιωνός» των ένοπλων δυνάμεων - Ο χαιρετισμός της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολούθησε την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων «Αίσιος Οιωνός - 23», που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής – Ασκήσεων «Ψηλός Στάλος» στον Έβρο.
Μετά το πέρας της άσκησης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό που συμμετείχε.
O χαιρετισμός της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Έβρο
Ακολουθεί ο χαιρετισμός της κυρίας Σακελλαροπούλου:
«Με ιδιαίτερη χαρά και αισθήματα υπερηφάνειας βρέθηκα σήμερα κοντά σας, εδώ στον ακριτικό Έβρο, προκειμένου να παρακολουθήσω την τελική φάση της άσκησης “Αίσιος Οιωνός – 23”, η οποία επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής εκπαίδευσης και μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας.
Σας συγχαίρω για τον άριστο συντονισμό των μέσων, την ακρίβεια της εκτέλεσης, καθώς και για το εξαιρετικό ηθικό και τον ζήλο που επιδείξατε όλοι οι συμμετέχοντες, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ρεαλιστικό επιχειρησιακό σενάριο.
Έχοντας επισκεφθεί μεγάλο αριθμό επιχειρησιακών μονάδων, είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, να γνωρίσω καλύτερα τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα πολύπλοκα και καινοτόμα συστήματα και μέσα και να διαπιστώσω την άριστη κατάρτιση των στελεχών μας, που με αυταπάρνηση και αίσθημα ευθύνης υπερασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία και την ασφάλεια της χώρας.
Σε μία περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την ακεραιότητα των συνόρων μας και αναμετρώνται καθημερινά με την ιστορία, δίνοντας τον αγώνα τους σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας σε γη, ουρανό και θάλασσα.
Ο ελληνικός λαός σας τιμά και σας εμπιστεύεται».
Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναδιαμορφώνεται η πολιτική σκηνή μετά την εμφάνιση των δύο νέων κομμάτων
«Η κυβέρνηση δεν συζητάει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης», διαβεβαίωσε η υπουργός
Τα δρομολόγια έχουν ανασταλεί εδώ και μήνες
Η Ανεξάρτητη Αρχή ξεπέρασε τους ετήσιους στόχους της για τρίτη συνεχή χρονιά - Περισσότερες από 19.000 κυρώσεις
Στόχος οι 3.000 οδηγοί έως το τέλος του 2026
Στ. Παπασταύρου: «Μειώνουμε τον αόρατο φόρο της πολυνομίας»
Τη σημασία της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο ίδρυμα, εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Με σύστημα tracking τύπου courier, η νέα ψηφιακή υπηρεσία βάζει τέλος στη γραφειοκρατική ταλαιπωρία
«Ο Πολιτισμός αποτελεί το βαθύτερο και πιο ανθεκτικό πεδίο επικοινωνίας μεταξύ των κοινωνιών μας», δήλωσε η υπουργός
«Το Ιπποκράτειο είναι η πρώτη αιχμή του ΕΣΥ στη Β. Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει τη μετανάστευση με κανόνες, διακρίνοντας όσους δικαιούνται προστασία από όσους όχι
«Η ΑΙ δεν έχει αξίες. Δεν έχει κοινωνική συνείδηση. Δεν έχει αίσθηση δικαιοσύνης», τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τις «συνιστώσες»
«Η Ελλάδα προστάτεψε τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας σε ενδεχόμενες απειλές από Ανατολάς», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Θέλω να βοηθήσω στη δημιουργία ενός συνεκτικού προγραμματικού οράματος για μια Ελλάδα πιο δίκαιη και πιο πράσινη» δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής
«Δεν κάνεις συμπαράταξη με τον εαυτό σου» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Η απόφαση αφορά περίπου 350 χιλιάδες δανειολήπτες και όλα τα Funds που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα
Ποιοι μένουν αυτομάτως εκτός
Πώς το κόμμα ακολουθεί τη στρατηγική της αυτοϋπονόμευσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.