- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Είσαι του σατανά»: Η Ελένη Λουκά «ξαναχτύπησε» με λεκτική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη
Τον περίμενε έξω από το εκλογικό κέντρο της Νέας Σμύρνης
Ελένη Λουκά: Η λεκτική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη στη Νέα Σμύρνη - Η αντίδραση του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Λεκτική επίθεση από την Ελένη Λουκά δέχθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψήφιζε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
Η Ελένη Λουκά φαίνεται ότι περίμενε τον Στέφανο Κασσελάκη έξω από τον χώρο όπου ψήφισε στη Νέα Σμύρνη και λίγο πριν μπει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, τον πλησίασε και του είπε: «Ντροπή σου, ντροπή σου, είσαι του σατανά». Μάλιστα, οι παριστάμενοι προσπάθησαν να την απομακρύνουν και ο Στέφανος Κασσελάκης της απάντησε: «Σέβομαι την άποψή σου».
Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Ο κόσμος εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ»
Ενωτικός εμφανίστηκε στη δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Μιλώντας από το εκλογικό κέντρο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αποτελεί εγγύηση της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς.
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ανέφερε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής, έχουμε ακόμη χρόνο. Η κάλπη είναι άδεια σήμερα το πρωί και όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμου σήμερα είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί».
Κλείνοντας, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι θα πήγαινε στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τη μητέρα του που ήλθε από την Αμερική.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.