Πολιτικη & Οικονομια

Ο Αλέξης Τσίπρας στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό με Βασίλη Μπισμπίκη και Γιώργο Βαρδινογιάννη

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση αποχώρησής του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ για το ματς Παναθηναϊκού - Μπράγκα, δίπλα στους Γιώργο Βαρδινογιάννη και Βασίλη Μπισμπίκη.
Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Βαρδινογιάννης και Βασίλης Μπισμπίκης παρακολούθησαν μαζί το Παναθηναϊκός - Μπράγκα στο ΟΑΚΑ © Twitter/MsLuellaDeVil

Ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ για το ματς Παναθηναϊκού - Μπράγκα, δίπλα στους Γιώργο Βαρδινογιάννη και Βασίλη Μπισμπίκη.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ την Τρίτη, για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να περάσει στους ομίλους του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έναντι της Μπράγκα.

Σημειώνεται πως η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα ήταν όταν ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

O πρώην πρωθυπουργός είδε τον αγώνα δίπλα από τον ιστορικό πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Βαρδινογιάννη και τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι τρεις άνδρες απαθανατίστηκαν να συζητούν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Τακτικός θεατής των αγώνων του Παναθηναϊκού, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν συναντάται για πρώτη φορά στο γήπεδο με τον Αλέξη Τσίπρα, που επίσης στηρίζει τον αθηναϊκό σύλλογο από τα παιδικά του χρόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ