- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Παππάς: Θέλουμε να οικοδομήσουμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη
Τι ανέφερε σε συναντήσεις στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου
Νίκος Παππάς: Πραγματοποίησε συναντήσεις στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ
«Η απλή και αναντίρρητη αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για να κερδίσει, πρέπει να επανασυνδεθεί με τη νεολαία και με μετριοπαθείς, κεντρώους και κεντροαριστερούς ψηφοφόρους, που έκαναν άλλες επιλογές. Να ανακτήσει μια σχέση συνάντησης με τη μεσαία τάξη», τόνισε ο Νίκος Παππάς σε συναντήσεις που είχε στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, με μέλη και φίλους του κόμματος, «για την Παράταξη της Νίκης, για τη νίκη της παράταξης».
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημείωσε ότι «θέλουμε να χτίσουμε την παράταξη της νίκης, που εκτείνεται από την Αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο. Θέλουμε να φτιάξουμε το κόμμα των μελών, να οικοδομήσουμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη. Τίποτα λιγότερο δεν περιμένει από εμάς από λαός». Είπε ότι οι μάχες που βρίσκονται μπροστά είναι κρίσιμες: «Ξεκινώντας από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές, δίνουμε μάχη για τις ζωές μας, για την καθημερινότητά μας, για την ανάπτυξη του τόπου μας. Και είναι ευτυχία για την Κρήτη και για όλους μας να έχουμε μπροστάρη σε αυτή την προσπάθεια τον Σπύρο Δανέλλη». Παράλληλα υποστήριξε ότι «είμαστε στη δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη και η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα έχει φθορά. Δεν θα μπορεί να κατηγορήσει τους προηγούμενους για τις κακοδαιμονίες, όπως έκανε την περίοδο 2019-2023 και δεν έχει και τη δυνατότητα, στο οικονομικό πεδίο, να κάνει τις δημόσιες δαπάνες που έκανε την προηγούμενη περίοδο». Ο κ. Παππάς τόνισε ότι «μπροστά στο φάσμα αυτής της πίεσης και της κρίσης, το λιγότερο που μπορεί να περιμένει ο προοδευτικός κόσμος από εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη». Υπογράμμισε ότι «αν στείλουμε ένα μήνυμα αναδίπλωσης ή ομφαλοσκόπησης, δεν θα καταφέρουμε να επανασυνδεθούμε με τον προοδευτικό κόσμο και τα κοινωνικά στρώματα που μας στήριξαν όλο το προηγούμενο διάστημα και μας έκαναν πλειοψηφία».
Στην ανοιχτή συζήτηση στο Ηράκλειο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην βουλευτής Σωκράτης Βαρδάκης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Σπύρος Δανέλλης, οι υποψήφιες βουλεύτριες Κορνηλία Μακρή, Χρυσούλα Καμπουράκη και Μαρία Μαρή, τα μέλη της Κ.Ε., Μαρία Καλυβιώτη και Στέλλα Ψαρά, ο συντονιστής Ν.Ε., Δημήτρης Κλαράκης, ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου, Ηλίας Λυγερός, ο συνδικαλιστής στον χώρο των δικαστικών υπαλλήλων, Μιχάλης Μαυρογένης, μέλη της Ν.Ε., των Ο.Μ., του κόμματος. Στη συνάντηση στον Άγιο Νικόλαο παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην βουλευτές Λασιθίου και Α' Θεσσαλονίκης, Μανόλης Θραψανιώτης και Κώστας Ζουράρις, αντίστοιχα, ο υποψήφιος βουλευτής, Μανόλης Καλαϊτζάκης, ο συντονιστής της Ν.Ε., Γιώργος Καλλιντέρης, ο συντονιστής της Ο.Μ. Ιεράπετρας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Πανταζής Σιμόπουλος, η συντονίστρια της Ο.Μ. Αγίου Νικολάου, δημοτική σύμβουλος και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, Μαρία Βάρδα, μέλη της Ν.Ε., των Ο.Μ., του κόμματος. Τοποθέτηση έκανε και ο υπεύθυνος για την επικοινωνία της υποψηφιότητάς του κ. Παππά, πρώην βουλευτής Ημαθίας και πρώην υπουργός, Άγγελος Τόλκας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νέες ιρανικές επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ πυροδοτούν ράλι στο αργό
Ποια θα λειτουργήσουν κανονικά
Πώς το εξασφαλίζουν οι αγρότες - Η έκπτωση στην αντλία και το QR code
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.