- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δήμος Θεσσαλονίκης: Υποψήφιος με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα ο Γιάννης Μπουτάρης
Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου με την κίνηση «Θεσσαλονίκη για Όλους»
Αυτοδιοικητικές εκλογές - Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη για Όλους» κατεβαίνει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έγινε μέσω δελτίου Τύπου της παράταξης.
«Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο είναι τιμητική για τη δημοτική μας κίνηση και πρωτοπόρα για τον δημόσιο βίο. Η υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος εκφράζει το διαχρονικό νοιάξιμό του για την πόλη, ανεξάρτητα από τίτλους και αξιώματα. Δηλώνει την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων της πόλης που επιθυμούν την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου και ονειρεύονται μια Θεσσαλονίκη δυναμική, εξωστρεφή, προοδευτική και βιώσιμη. Τον ευχαριστώ από καρδιάς», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.
Από την πλευρά του, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης υπογραμμίζει: «Μετά την ολοκλήρωση της δημαρχιακής θητείας μου στον δήμο Θεσσαλονίκης, δεν έπαψα ποτέ να ενδιαφέρομαι και να νοιάζομαι για όσα συμβαίνουν στην πόλη. Δυστυχώς αυτά τα τέσσερα χρόνια η Θεσσαλονίκη πήγε πολλά βήματα πίσω.
»Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Πέγκα αποτελεί έκφραση της ανησυχίας μου για την πορεία της πόλης. Ήμουν και θα είμαι πάντα ενεργός πολίτης.
»Σε αυτή τη φάση της ζωής μου η συμμετοχή μου στο δημοτικό συμβούλιο, ως απλός σύμβουλος, ικανοποιεί αυτή την έγνοια μου για την πόλη. Είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς καμία προσδοκία προσωπικού οφέλους ή αξιώματος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.