- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Έφη Αχτσιόγλου και επίσημα υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Δεν υπάρχει δίλημμα προς την Αριστερά ή προς το Κέντρο»
Έφη Αχτσιόγλου: Η επίσημη ανακοίνωσης της υποψηφιότητας για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
H Έφη Αχτσιόγλου είναι και επίσημα υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Με μία σύντομη δήλωση από το Ωδείο Αθηνών η πρώην υπουργός και βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος και αναφέρθηκε σε δύο ξεχωριστές στιγμές της πορείας του κόμματος.
«Σας κάλεσα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκινάμε από το μηδέν, έχουμε πίσω μας σημαντική παρακαταθήκη», είπε αρχικά η Έφη Αχτσιόγλου και συνέχισε: «βρισκόμαστε μπροστά σε στιγμές κρίσιμων αποφάσεων. Η υποψήφιότητά μου δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αφορά την Ελλάδα, την Αριστερά και τα κινήματα της νέας εποχής. Να υψώσουμε τείχος στη μισαλλοδοξία, την ομοφοβία, τον ρατσισμό και την άκρα δεξιά. Χρειαζόμαστε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ικανό και μεθοδικό, θα αναδεικνύει τη συλλογική προσπάθεια και ευφυΐα. Έχουμε μια πολύτιμη συλλογική παρακαταθήκη, δύο κορυφαίες στιγμές υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα. Όταν μέσα στην κρίση αναλάβαμε τη διακυβέρνηση και βγάλαμε τη χώρα από την κρίση, αλλά και όταν αργότερα πήραμε την απόφαση να διευρύνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον μετατρέψουμε σε μαζικό κόμμα».
Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι είναι αναγκαία μία «νέα σύνθεση, ώστε να συγκροτήσουμε μια νέα κοινή ταυτότητα. Δεν υπάρχει δίλημμα προς την Αριστερά ή προς το Κέντρο - Είμαστε με τους πολλούς και με το δίκιο. Να γίνουμε αύριο η ρεαλιστική και αποτελεσματική διακυβέρνηση υπέρ των πολλών. Κατανοώ τη δυσκολία, όμως υπάρχουν δυνατότητες. Αυτή τη διαδρομή αξίζει να την περπατήσουμε», κατέληξε.
Ολόκληρη η δήλωση - ανακοίνωση υποψηφιότητας της Έφη Αχτσιόγλου
Ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Posted by Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou on Wednesday, July 12, 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.