- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για το «Αλλάζω Θερμοσίφωνα»
Δείτε αν είστε ανάμεσα στους δικαιούχους
«Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους προσωρινούς δικαιούχους
Υψηλό ενδιαφέρον συμμετοχής καταγράφηκε για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σε 95.861 ανέρχονται οι αιτήσεις που εγκρίνονται, οι οποίες έχουν συνολικό προϋπολογισμό 99.984.006 ευρώ και αφορούν σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.
Ειδικότερα, 6.708 αιτήσεις προέρχονται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, 24.670 από την Περιφέρεια Αττικής, 2.583 από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, 8.793 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, 3.176 από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 4.070 από την Περιφέρεια Ηπείρου, 7.041 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, 2.299 από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, 14.941 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 6.614 από την Περιφέρεια Κρήτης, 2.532 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, 6.279 από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και 6.155 από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
Οι προσωρινοί πίνακες με τους επιλέξιμους και τους επιλαχόντες δικαιούχους του «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα» αναρτήθηκαν σήμερα (11/7) στην ιστοσελίδα allazothermosifona.gov.gr.
Οι σχετικές λίστες έχουν καταρτιστεί ανά Περιφέρεια και ανά κατηγορία προϋπολογισμού, με αντίστοιχη κατάταξη, βάσει της βαθμολογίας κάθε αίτησης.
Σύμφωνα με τον οδηγό του προγράμματος, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων από την Τετάρτη 12 Ιουλίου (00:01) έως και την Τρίτη 18 Ιουλίου (23:59). Στη συνέχεια, στην παραπάνω ιστοσελίδα, θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες και οι τελικοί δικαιούχοι θα μπορέσουν να λάβουν τις ειδικές επιταγές (vouchers).
Υπενθυμίζεται πως τα vouchers καλύπτουν μέρος της συνολικής δαπάνης αγοράς του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα, καθώς και των άμεσα συνδεδεμένων και απαραίτητων υπηρεσιών (τοποθέτηση κ.λπ.) από τους εγκεκριμένους προμηθευτές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Το «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα» έχει διαθέσιμο προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ, από το ΕΣΠΑ 2014-2020. Αξίζει να σημειωθεί πως όσο εξαργυρώνονται επιταγές θα δημιουργείται χώρος (αποθεματικό), ώστε να ενταχθούν και επιλαχόντες δικαιούχοι του προγράμματος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.