- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό παρουσία Βέλγου εισαγγελέα
«Δεν βρέθηκε τίποτα αξιόμεμπτο», αναφέρει ο δικηγόρος της
Εύα Καϊλή: Έρευνα στο σπίτι της και σε αυτό της αδελφής της πραγματοποίησαν Βέλγος και Έλληνας εισαγγελέας
Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό, αλλά και στο σπίτι της αδελφής της Μανταλένας στην Κηφισιά, πραγματοποίησαν τις τελευταίες 72 ώρες στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας.
Στις έρευνες το «παρών» έδωσαν Βέλγος και Έλληνας εισαγγελέας, εκτελώντας ευρωπαϊκή εντολή για έρευνα από τις δικαστικές αρχές των Βρυξελλών.
Ο Βέλγος εισαγγελέας ζήτησε από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιήσουν επιτόπιες έρευνες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η αδερφή της κ. Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους, καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών.
Δημητρακόπουλος: «Δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο»
Από τη μεριά του, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εκ των συνηγόρων της Εύας Καϊλή, χαρακτήρισε «προδήλως αλυσιτελή» την έρευνα που έγινε στο σπίτι της ευρωβουλεύτρίας.
Σε ανακοίνωσή του, αναφέρεται:
«Την Τρίτη 27/6/23 διενεργήθηκαν νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες στην οικία της κ Εύας Καϊλή και της αδελφής της από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βελγίου με επικεφαλής τον κύριο Ραφαέλ Μαλανίνι. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο, το μόνο αξίας αντικείμενο που βρέθηκε και κατασχέθηκε(!!!) ήταν ένα μωρουδίστικο κολιέ της κορούλας της, που είχαν δωρήσει κατά την γέννηση της οι μέλλοντες νονοί!! Κατά τα λοιπά η αδερφή της κυρίας Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών.
Μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του ανακριτή της υποθέσεως συμμετείχε σε εταιρεία με τον γιο βασικής εμπλεκόμενης, Βελγίδας ευρωβουλευτού, δημιουργήθηκαν από δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου νέφη καχυποψίας για την αμεροληψία της ανάκρισης. Θέλω να πιστεύω ότι συμπτωματικά συνέπεσε χρονικά η παρούσα έρευνα στην Αθήνα με τις αποκαλύψεις στο Βέλγιο!
Τέλος δημόσια απορώ εφτά μήνες έρευνας, που διεξάγεται στο Βέλγιο κατά της κυρίας Καϊλή, δεν απέφερε κανένα αποδεικτικό καρπό, ώστε να γίνεται έλεγχος, προδήλως αλυσιτελής, στη Αθήνα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κερδισμένοι και οι χαμένου του νέου τρόπου υπολογισμού του τελικού ποσού
Τι αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη για τους λόγους διαγραφής
Με αναδρομική ισχύ το μέτρο στήριξης, ενδεικτικά παραδείγματα
Μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
Η περιοχή αποκτά κεντρική πλατεία
Η σύνδεση της κρίσης στη Βενεζουέλα με τον πόλεμο στο Ιράν και το νέο μοντέλο παρέμβασης των ΗΠΑ
«Κάθε απόφαση θα κριθεί από το αποτέλεσμα» τόνισε ο βολευτής του ΠΑΣΟΚ
Η δήλωση για τη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου
Πώς επηρεάζει τις πληρωμές του e-ΕΦΚΑ η αργία της 25ης Μαρτίου
Τι αλλάζει φέτος στο έντυπο Ε1
«Πρόκειται προφανώς περί υποκρισίας» σχολιάζει ο υπουργός Υγείας
5+1 tips για εύκολο υπολογισμό των χρημάτων που θα μπουν στον τραπεζικό λογαριασμό
Η επιστολή του στον Νίκο Ανδρουλάκη
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει ότι διαγράφηκε επειδή «είπε την αλήθεια» για την ηγεσία
Ενισχύεται η ΝΔ, άνοδος και του ΠΑΣΟΚ, σταθερή η Πλεύση, καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυξάνεται η δυσπιστία
Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα του πολέμου μετά από αμερικανοισραηλινό βομβαρδισμό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον βουλευτή Αρκαδίας ότι υπονομεύει το κόμμα και αποφεύγει την κριτική στην κυβέρνηση
Στο Μαξίμου η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, με το επίκεντρο στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και δεξιότητες
«Οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία παραμένουν θετικές», τόνισε ο Διοικητής της ΤτΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.