Πολιτικη & Οικονομια

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας «τρόλαρε» τη Ζωή Κωνσταντονούλου σχηματίζοντας ...καρδούλα (βίντεο)

Σε προεκλογική ομιλία του στην Πάτρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σχημάτισε με τα χέρια του καρδούλα από το βήμα ομιλίας του στην Πάτρα
© Youtube

Εκλογές 2023 - Δημήτρης Κουτσούμπας: Η καρδούλα σε ομιλία του και οι αναφορές στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Viral έγινε στιγμιότυπο από την ομιλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (19.6) ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην Πάτρα. Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ σε μία αποστροφή του λόγου του σχετικά με την «Πλεύση Ελευθερίας» και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλησε να σχηματίσει με τα χέρια του μία καρδούλα, σαν εκείνη που πρόσφατα είχε σχηματίσει η πρόεδρος του κόμματος. 

Συγκεκριμένα, το viral στιγμιότυπο καταγράφηκε όταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε μέσω της ομιλίας του τον ελληνικό λαό «να μη σκορπίσει η ψήφος σε αντιδραστικά, προσωποπαγή μορφώματα και πάντα χρήσιμες πολιτικές τσόντες του συστήματος». Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ διερωτήθηκε: «Μα καλά δεν προκαλεί προβληματισμό, αλήθεια, σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο, η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα reality και είπαν μήπως να ασχοληθούν με το “κίνημα της αγάπης»; Και σχημάτισε την καρδούλα με τα δάχτυλά του. 

«Έχει και η κοροϊδία τα όριά της. Χώρια που και η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι συνεπής στις απόψεις της. Αυτές την οδήγησαν να μη φέρει καν για συζήτηση στη Βουλή την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων. Είχε την άποψη ότι ήταν “σχήμα λόγου”, για να δικαιολογήσει τον Τσίπρα… Έχει και ένα συγκεκριμένο παρόν. Να μην έχει θέσεις για κανένα πρόβλημα του λαού μας, της νεολαίας απολύτως. Μόνο κάτι γενικολογίες. Η μόνη φορά που γίνεται συγκεκριμένες είναι όταν θέλει να χαϊδέψει τα ορφανά της Χρυσής Αυγής, αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί τους χαρακτηρίζει αντισυστημική δύναμη. Για αυτό και έχει προδιαγεγραμμένο μέλλον, αυτό που έχουν όλα τα κόμματα-διάττοντες αστέρες, που βασικό τους χαρακτηριστικό είναι να στηρίζουν με τις ψήφους ή και με τους βουλευτές τους τις κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος», συνέχισε  ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Δείτε το στιγμιότυπο στο 21:15

Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα για τις εκλογές 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ