- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Χωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι - «Τους ενώνει πια μόνο το παιδί»
«Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα με καθαρό πρόσωπο», δηλώνει ο δικηγόρος της
Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι: Λύση του συμφώνου συμβίωσης και χωρισμός για το ζευγάρι μετά το Qatargate
Τη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι επιθυμεί η Εύα Καϊλή στον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο συνήγορός της σήμερα (16.6). Το ζευγάρι τραβά και επίσημα, πλέον, χωριστούς δρόμους, μετά την εμπλοκή τους στην υπόθεση του Qatargate.
Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή δήλωσε ότι το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, τον ενημέρωσε πως επιθυμεί να προβεί στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που έχει κάνει με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίον διαμένουν πλέον σε ξεχωριστά σπίτια. «Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης», δήλωσε ο ποινικολόγος και πρόσθεσε: «Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κ. Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση».
Επιπλέον, ο κ. Δημητρακόπουλος ρωτήθηκε και στο γιατί δεν πήγε η Εύα Καϊλή στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, ανέφερε πως ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι της και πως βούλησή της είναι να συμμετέχει 100% στις διαδικασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο.
Εύα Καϊλή: «Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα με καθαρό το πρόσωπο»
Όσο για το αν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και την πολιτική σκηνή, η Εύα Καϊλή έχει εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στην Ελλάδα, «αλλά με καθαρό το πρόσωπο». Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ακόμη ότι η Εύα Καϊλή έχει σήμερα κοντά της ελάχιστους ανθρώπους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.