- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα tweets του Forrest Gump 503
«Όχι άλλες φωτογραφίες μοντέλων στις κορνίζες που πουλάνε τα πολυκαταστήματα»
Οι «Μνημονιοσκίστες»
Μια παιδική παράσταση για όλη την οικογένεια! Οι δύο αγαπημένοι παιδικοί ήρωες σκίζουν όσο πιο πολλές σελίδες από την κατάρα της κακιάς μάγισσας και το κοινό ψηφίζει ποιος το κάνει καλύτερα. Η παράσταση πρόκειται σύντομα να βγει σε περιοδεία και στις εκλογικές περιφέρειες.
Sorry, αλλά τώρα με την αξονική τομογραφία, η Άννα Παναγιωταρέα δεν θα πρέπει να αναβαθμιστεί σε Ιατρική Εκπρόσωπος Τάφου;
Συμπέρασμα: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι το θεσμικό αντίστοιχο της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση.
● Δηλαδή, βρίσκεται εκεί για να βοηθάει τον παρουσιαστή να πει αυτά που θέλει και να επικοινωνήσει με το κοινό του, χωρίς να φαίνεται ότι κάνει μονόλογο.
Ήρθε η ώρα για την επερώτηση στη Βουλή: Γιατί η Όλγα Κεφαλογιάννη άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία του Τζακ Ποτ, χωρίς να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αυξηθεί ο «Τζοκεροτουρισμός»;
● Όπου «Τζοκεροτουρισμός» είναι η προσέλευση τουριστών από το εξωτερικό στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, για να καταθέσουν κι αυτοί δελτία κυνηγώντας τα 17 εκατομμύρια.
Το πρόβλημα μοιάζει ακόμα μακρινό, αλλά δεν είναι: Με το ρυθμό που αλλάζει ονομασίες το ΠΑΣΟΚ, κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι συνδυασμοί των διαθέσιμων λέξεων.
● Και τότε θα αναγκαστεί να υιοθετήσει το «Μπάμπης ο Σουγιάς». Στο κάτω κάτω και ο «Μπάμπης ο Σουγιάς» στην ίδια μοίρα βρίσκεται: Κάθε τόσο, αναγκάζεται να αλλάζει όνομα για να μην τον αναγνωρίζουν.
The Fortsakis Syndrome: Το να παίρνεις θέση σε μια αντιπαράθεση, ανάλογα με το ποια πλευρά βρίσκεις πιο αντιπαθητική.
● Πήρε όπως είναι προφανές την ονομασία της από την αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρου Φορτσάκη και τους φοιτητές που διέκοψαν τη συνεδρίαση της Συγκλήτου.
● Λεπτομέρεια: Το υψωμένο δάχτυλο του πρύτανη Φορτσάκη (με φορά από κάτω προς τα πάνω) την ώρα του επεισοδίου θα έπρεπε να βρει μια θέση στο υποθετικό μουσείο της Σύγχρονης Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας
Κι όμως: Το περασμένο Σαββατοκύριακο, υπήρξε μια συγκεκριμένη στιγμή στο χωροχρόνο όπου συνυπήρξαν στην ίδια περιοχή τα ΜΑΤ μπροστά από το Attica, εκατοντάδες γυναίκες σε δημόσιο θηλασμό και η ομιλία του Χρήστου Πρωτόπαπα για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς.
● Και όλα αυτά, χωρίς να παρατηρηθεί κανένα υπερφυσικό φαινόμενο από την υπερβολική συγκέντρωση κοσμικής ενέργειας στο ίδιο σημείο.
Παρεμπιπτόντως: Να ευχαριστήσουμε όλοι μαζί τον «οξύθυμο» διαδηλωτή που χτύπησε τον υποψήφιο πελάτη πολυκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη.
● Διότι κατάφερε και έφερε ακόμα πιο κοντά την προοπτική μιας ακόμα τετραετίας με Ντινόπουλους, Σοφίες Βούλτεψη και Γιακουμάτους.
Ειδική σχέση με το ΔΝΤ: Κάτι σαν το «It’s Complicated» στο relationship status στο Facebook. Ώστε και να υπάρχει χώρος για «παιχνίδι» με τους δανειστές και να μη μας περνάει για φλώρους η «μόνιμη» (δηλαδή οι ψηφοφόροι).
Σύμφωνα με τη «λογική» της Εκκλησίας, κάποιος που έχει αποφασίσει να αποτεφρωθεί αντί να ταφεί θα αλλάξει γνώμη, γιατί δεν θα τον ψάλλουν.
Σύμφωνα πάλι με την κοινή λογική, κάποιος που έχει αποφασίσει να αποτεφρωθεί αντί να ταφεί, θα αλλάξει γνώμη μόνο αν υπάρχει η απειλή ότι θα τον ψάλλουν ακόμα κι έτσι.
Απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας
Συντάκτης σε έντυπο χρηματοδοτούμενο από τον Ολυμπιακό, πουπρέπει να περιγράψει τη διαιτησία Σπάθα στην Τρίπολη.
Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας
Αντί το αίτημα να είναι «Όχι ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές», δεν θα ήταν πιο λογικό οι κινητοποιήσεις να γίνονται ώστε να διασφαλιστεί πως οι εργαζόμενοι σε αυτά τα μαγαζιά τις Κυριακές θα πληρώνονται κανονικά τις υπερωρίες τους και τα έξτρα μεροκάματα;
Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για...
«Ρεστοδήγηση» Το οδήγημα με το ένα χέρι, για όσο διάστημα απαιτείται από τον οδηγό να τακτοποιήσει τα ρέστα από τα διόδια
Η Μετάφραση της εβδομάδας

Νίκος Δένδιας «Αυτό που παρουσίασα για τα Κόκκινα Δάνεια ήταν πρόταση κι όχι τελικό σχέδιο»
Μετάφραση Είπα εκεί μια μαλακιούλα γιατί με είχε πρήξει ο Σαμαράς, κι εσείς το πήρατε στα σοβαρά…
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν έχει τόση σημασία το ποιος θα μιλήσει πρώτος όσο το τι θα πει.
Αναλυτικά οι τομείς ευθύνης
«Σπουδαιότερη παρακαταθήκη η απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να ανταποκριθεί σε πιεστικά χρονοδιαγράμματα» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Οι διορισμοί εκπαιδευτικών και το ραντεβού στη ΔΕΘ
Από δύο έως τέσσερις μήνες η διάρκεια
Ποιοι θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξαγγελιών
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» - Περιοδεία του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία
Για τις παραβάσεις επιβλήθηκε πρόστιμο που ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.