- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μητσοτάκης από Χανιά: Στις 25 Ιουνίου ο λαός θα επιλέξει πρωθυπουργό, όχι αντιπολίτευση
Αναλυτικά όσα είπε στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν να τον υποδεχτούν
Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης από Χανιά: «Στις 25 Ιουνίου ο λαός θα επιλέξει πρωθυπουργό, όχι αντιπολίτευση»
Στα Χανιά βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης προεκλογικής του περιοδείας στην Κρήτη, από όπου έστειλε μήνυμα ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός, καθώς οι κάλπες είναι άδειες.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι τα μέλη της ΝΔ υποχρεούνται να είναι πιο ταπεινά και να έχουν «αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που εναποθέτει στις πλάτες μας ο ελληνικός λαός».
«Θέλω να ξέρετε ότι την επόμενη μέρα στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν σύμμαχο για όλα σας τα αιτήματα, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. Θα συμπορευτούμε μαζί σε αυτό τον δρόμο της ανάπτυξης, σε αυτό τον δρόμο της κοινωνικής συνοχής, σε αυτό τον δρόμο της κοινωνικής δικαιοσύνης. Του οράματος το οποίο έχω για μία Κρήτη η οποία θα είναι πράσινη -πράσινη περιβαλλοντικά, γιατί είναι γαλάζια, μην μπλεκόμαστε. Για μία Κρήτη η οποία πραγματικά θα είναι πρωταγωνίστρια», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν να τον υποδεχτούν στις Βρύσες Αποκορώνου.
Εδώ ξεκινάνε όλα από την αρχή - Οι κάλπες είναι άδειες
«Δεν πρέπει να υπάρχει κανείς εφησυχασμός, το λέω παντού το επαναλαμβάνω και σε εσάς. Εδώ δεν είναι σκορ πρώτου αγώνα το οποίο το κρατάμε για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάνε όλα από την αρχή. Οι κάλπες είναι άδειες, πρέπει να ξαναγεμίσουν. Δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός. Δεν θέλω να ακούω κουβέντα ότι “έχουμε κερδίσει σίγουρα, άρα πάμε για άλλα”. Θα πρέπει να επαναβεβαιώσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, έχουμε το ρεύμα μαζί μας», τόνισε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγκέντρωση πολιτών στο Καστέλι Κισσάμου.
«Αυτό μας υποχρεώνει όμως όχι να είμαστε αλαζόνες και να προεξοφλούμε το αποτέλεσμα, το αντίθετο. Να είμαστε ακόμα πιο ταπεινοί και να έχουμε την αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που εναποθέτει στις πλάτες μας ο ελληνικός λαός, ο κρητικός λαός. Και ειδικά εδώ, να ξέρετε, στα Χανιά μας, αυτή την ευθύνη την αισθάνομαι προσωπικά ακόμα πιο έντονα», προσέθεσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.
Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Πλατανιά, όπου περπάτησε στον εμπορικό δρόμο και συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες που τον υποδέχθηκαν με κεράσματα και μαντινάδες, αλλά και με τουρίστες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.