- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βασίλης Κικίλιας: «Η Νέα Δημοκρατία μιλά με όραμα, και ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με ποια στελέχη του θα βγαίνουν στα κανάλια»
«Είναι σαφές ότι οι πολίτες ψήφισαν ευημερία και ανάπτυξη»
Εκλογές 2023 - Βασίλης Κικίλιας: «Εφαρμόσαμε το πρόγραμμά μας, όλα αυτά που είχε πει προεκλογικά ο Κ. Μητσοτάκης, σε κάθε τομέα και σε κάθε υπουργείο»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συναίσθηση της ευθύνης, απευθύνεται στον ελληνικό λαό που τον εμπιστεύτηκε, με το βλέμμα στις ανάγκες του και με όραμα για το αύριο. Είναι σαφές ότι οι πολίτες ψήφισαν ευημερία και ανάπτυξη» ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action και στους δημοσιογράφους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού.
Ο Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε ότι την περασμένη τετραετία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισε αποτελεσματικά πολλαπλές και σοβαρές κρίσεις, χωρίς, ωστόσο, να αφήσει πίσω το μεταρρυθμιστικό της έργο και την υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.
«Εφαρμόσαμε το πρόγραμμά μας, όλα αυτά που είχε πει προεκλογικά ο Κ. Μητσοτάκης, σε κάθε τομέα και σε κάθε υπουργείο. Την επόμενη τετραετία θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, άνοιγμα κι άλλων ποιοτικών θέσεων εργασίας, προκειμένου οι νέοι να μένουν στη χώρα, περισσότερες μεταρρυθμίσεις υπέρ της κοινωνίας και κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των ανισοτήτων με έμφαση στην παιδεία, στην υγεία, στη στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας αλλά και των πιο αδύναμων» είπε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά στην πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι εξακολουθεί να ασχολείται με δευτερεύοντα θέματα, όπως με το ποια στελέχη του θα έχουν τηλεοπτική παρουσία την προεκλογική περίοδο. «Τα τελευταία επτά χρόνια που η Νέα Δημοκρατία προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις, είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει συχνά πολιτικό αφήγημα και στρατηγική, ωστόσο οι βασικές αρχές και η ρητορική του παραμένουν οι ίδιες από το 2015 έως σήμερα: Μικροπολιτική και προσωπικές επιθέσεις στους πολιτικούς αντιπάλους του, ακόμα και στις οικογένειές τους», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.
Τέλος, σχετικά με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε ότι ο κ. Ανδρουλάκης ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιον θεωρεί κατάλληλο για πρωθυπουργό, και ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε στις εκλογές ποσοστό σχεδόν 41%.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.