- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βασίλης Κικίλιας: «Η Νέα Δημοκρατία μιλά με όραμα, και ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με ποια στελέχη του θα βγαίνουν στα κανάλια»
«Είναι σαφές ότι οι πολίτες ψήφισαν ευημερία και ανάπτυξη»
Εκλογές 2023 - Βασίλης Κικίλιας: «Εφαρμόσαμε το πρόγραμμά μας, όλα αυτά που είχε πει προεκλογικά ο Κ. Μητσοτάκης, σε κάθε τομέα και σε κάθε υπουργείο»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συναίσθηση της ευθύνης, απευθύνεται στον ελληνικό λαό που τον εμπιστεύτηκε, με το βλέμμα στις ανάγκες του και με όραμα για το αύριο. Είναι σαφές ότι οι πολίτες ψήφισαν ευημερία και ανάπτυξη» ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action και στους δημοσιογράφους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού.
Ο Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε ότι την περασμένη τετραετία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισε αποτελεσματικά πολλαπλές και σοβαρές κρίσεις, χωρίς, ωστόσο, να αφήσει πίσω το μεταρρυθμιστικό της έργο και την υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.
«Εφαρμόσαμε το πρόγραμμά μας, όλα αυτά που είχε πει προεκλογικά ο Κ. Μητσοτάκης, σε κάθε τομέα και σε κάθε υπουργείο. Την επόμενη τετραετία θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, άνοιγμα κι άλλων ποιοτικών θέσεων εργασίας, προκειμένου οι νέοι να μένουν στη χώρα, περισσότερες μεταρρυθμίσεις υπέρ της κοινωνίας και κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των ανισοτήτων με έμφαση στην παιδεία, στην υγεία, στη στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας αλλά και των πιο αδύναμων» είπε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά στην πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι εξακολουθεί να ασχολείται με δευτερεύοντα θέματα, όπως με το ποια στελέχη του θα έχουν τηλεοπτική παρουσία την προεκλογική περίοδο. «Τα τελευταία επτά χρόνια που η Νέα Δημοκρατία προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις, είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει συχνά πολιτικό αφήγημα και στρατηγική, ωστόσο οι βασικές αρχές και η ρητορική του παραμένουν οι ίδιες από το 2015 έως σήμερα: Μικροπολιτική και προσωπικές επιθέσεις στους πολιτικούς αντιπάλους του, ακόμα και στις οικογένειές τους», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.
Τέλος, σχετικά με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε ότι ο κ. Ανδρουλάκης ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιον θεωρεί κατάλληλο για πρωθυπουργό, και ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε στις εκλογές ποσοστό σχεδόν 41%.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην εξέλιξη του έργου του Ελληνικού
Το ΠΑΣΟΚ τίμησε τον ιδρυτή του σε ειδική εκδήλωση στο Καλέντζι Αχαΐας
Απόφαση Παπασταύρου για υπαγωγή νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
Ποιοι αναλαμβάνουν καθήκοντα
Με τον νέο Κανονισμό θεσπίζεται ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο προστασίας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς
«Tα χαμηλότερα στρώματα της χώρας μένουν έρμαια της εξάρτησης από την εκάστοτε κυβέρνηση», τόνισε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Τι αλλάζει από 1ης Ιουλίου και τι όχι
Η ορκωμοσία έγινε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα
16 χρόνια από την έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
«Ένα διοικητικό λάθος 20 ετών βαφτίστηκε "πολιτικό σκάνδαλο"»
Έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια
«Δεν ξαναγράφετε η ιστορία κ. Πιερρακάκη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη παρέμβασή του στη Βουλή
Κάνει λόγο για «δόλια κίνητρα και μια γνωστή συνταγή»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έριξε «πυρά» κατά της κυβέρνησης, με τον υπουργό Οικονομικών να δηλώνει «μπερδεμένος» από τα όσα άκουσε
Επιτέλους θα μιλήσουμε για τις ανισότητες και τα χρέη;
Τι δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την αμνηστία πολιτικών εγκλημάτων
Στο διεθνές συνέδριο «Shaping the Future of Shipping», ο υπουργός Ναυτιλίας
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αδικείται από τη σημερινή μας εικόνα» τόνισε ο βουλευτής
«Δεν θα αλλάξουμε την πολιτική μας, ούτε θα υποσχεθούμε περισσότερα, λόγω δημοσκοπήσεων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.