Πολιτικη & Οικονομια

Αντώναρος: Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν την έλεγα για να δίνω ελπίδα

«Ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - Ευάγγελος Αντώναρος: Έβλεπα τη διαφορά, αλλά δεν την έλεγα για να δίνω ελπίδα, αποκαλύπτει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στην αποκάλυψη ότι γνώριζε τη διαφορά μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος © ΑΠΕ/ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος

Εκλογές 2023 - Ευάγγελος Αντώναρος: «Έβλεπα τη διαφορά, αλλά δεν την έλεγα για να δίνω ελπίδα», αποκαλύπτει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στην αποκάλυψη ότι γνώριζε τη διαφορά μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος

Όπως είπε μιλώντας στο ATTICA TV, δεν το έλεγε καθώς «ήθελε να δίνει ελπίδα» στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Σημειώνεται ωστόσο ότι ο κ. Αντώναρος σε παλαιότερες τοποθετήσεις του στην προεκλογική περίοδο είχε εμφανιστεί να κάνει λόγο για δημοσκοπήσεις που δείχνουν «ντέρμπι» ή ακόμα και ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία κάτω από το 30%. 

Λίγες ημέρες μάλιστα πριν από τις εκλογές, ο κύριος Αντώναρος ανέφερε πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά σε ποσοστά και πως «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ