Πολιτικη & Οικονομια

Ζει κανείς σήμερα με μία δουλειά μόνο;

Εντύπωση προκάλεσε στην κοινή γνώμη η μεταγραφή του Νίκου Κωνσταντόπουλου στον Παναθηναϊκό.

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ 311
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
8021-18273.jpg

Εντύπωση προκάλεσε στην κοινή γνώμη η μεταγραφή του Νίκου Κωνσταντόπουλου στον Παναθηναϊκό. Η παλιά δόξα του Συνασπισμού ξεκίνησε μια λαμπρή σταδιοδρομία στα ελληνικά γήπεδα από τα τσικό της Ένωσης Κέντρου, αγωνίστηκε στη Δημοκρατική Άμυνα και τη Σοσιαλιστική Πορεία, ενώ κάποια στιγμή, όταν έμεινε ελεύθερος από τον Συνασπισμό, συζητήθηκε και η μεταγραφή του στον Παμπροεδρικό Δημοκρατίας. 

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος καλείται να οργανώσει το σύνθετο εσωκομματικό τοπίο του Παναθηναϊκού, όπου η ομάδα στελεχών που ονομάζεται «Παναθηναϊκή Πτέρυγα» απειλεί εδώ και καιρό να προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ, ενώ το «Παναθηναϊκό Ρεύμα» επιδιώκει συνεργασία με το ΚΚΕ. Το συνέδριο της ομάδας θα γίνει τον Σεπτέμβριο στον «τάφο του Ινδού», με τη συμμετοχή 1.500 συνέδρων από τους συνδέσμους όλης της Ελλάδας. Εκεί αναμένεται να συζητηθεί και η πρόταση για αποχώρηση από τη FIFA, την Ευρωζώνη και το Champions League, την οποία υποστηρίζουν στελέχη προερχόμενα από τον Πανσεραϊκό και τους τροτσκιστές. 

Στις προτεραιότητες του νέου προέδρου είναι η επιλογή του νέου γραμματέα της ομάδας και οι μεταγραφές. Το Tριφύλλι ψάχνει για έναν κεντροαριστερό μπακ και έναν υψηλόσωμο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο με οργανωτικές ικανότητες. Αυτές τις ημέρες η ομάδα ολοκληρώνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην ορεινή Ηλεία, ενώ προχθές νίκησε σε φιλικό το Δικηγορικό Σύλλογο Ζαχάρως.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ