- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: Kάποιοι είναι ικέτες των ψήφων της ΧΑ, άλλοι έχουν στήσει παρακράτος
Η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αφού ψήφισε
Νίκος Ανδρουλάκης: Αφού έριξε την ψήφο του στην κάλπη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μια δήλωση γεμάτη αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας
Στο Αρκαλοχώρι, τόπο καταγωγής του πατέρα του, ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431). Το σχολείο-εκλογικό τμήμα στεγάζεται σε έναν οικίσκο, μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2021.
Αφού έριξε την ψήφο του στην κάλπη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μια δήλωση γεμάτη αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.
«Τώρα ήρθε η ώρα του κυριαρχου ελληνικου λαού. Καλώ τους Έλληνες να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το κοινωνικό κράτος, για τη δημόσια παιδεία και υγεία, για ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά μας, για τη βιώσιμη ανάπτυξη», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Στη συνέχεια, ζήτησε από τους πολίτες να «γυρίσουν την πλάτη τους στην τοξικότητα, στη διχόνοια και σε όσους τα κάνουν όλα μόνο για την εξουσία».
«Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής και να στήσουν παρακράτος εις βάρους του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ειδικά για το Αρκαλοχώρι, όπου ψηφίζει, είπε ότι η κατάσταση στο χωριό δύο χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό είναι αποτέλεσμα του «επιτελικού κράτους Μητσοτάκη», το οποίο χαρακτήρισε «περίβλημα χάους και πελατειασμού».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.