- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Στα επείγοντα του «Λαϊκού» ο Θάνος Πλεύρης μετά την επίθεση με γιαούρτι
Το ιατρικό ανακοινωθέν - Οι φωτογραφίες στο Twitter
Θάνος Πλεύρης - Επίθεση με γιαούρτι στα Πετράλωνα: Η μεταφορά στα επείγοντα του «Λαϊκού», ο τραυματισμός στο μάτι και το ιατρικό ανακοινωθέν
Στα επείγοντα του «Λαϊκού Νοσοκομείου» βρέθηκε ο Θάνος Πλεύρης λίγη ώρα μετά την επίθεση με γιαούρτι που δέχθηκε όσο βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα.
Ο υπουργός Υγείας εξετάστηκε από τους ιατρούς για τραυματισμό στο μάτι και στη συνέχεια αφού του δόθηκε θεραπευτική αγωγή, αποχώρησε από το νοσοκομείο σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, το νοσοκομείο εξέδωσε σχετικό ανακοινωθέν.
Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Θάνο Πλεύρη
«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.
» Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού. Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση».
Θάνος Πλεύρης: Καταγγελία για επίθεση με γιαούρτια - Η αντίδραση Α. Σκέρτσου
«Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o Θάνος Πλεύρης, παραθέτοντας δύο φωτογραφίες από τα λερωμένα ρούχα των παιδιών του.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Θάνος Πλεύρης προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση σχετικά με την επίθεση. «Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και τη γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτός από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι».
«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος. Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν, βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου. Ο κ. Σκέρτσος καλεί τα κόμματα να εκφράσουν την άμεση και σκληρή καταδίκη τους «απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Μείωση 3,3% των τιμών εισαγωγών στην ελληνική βιομηχανία τον Νοέμβριο
Δύο πλοία δέχθηκαν επίθεση στη Μαύρη Θάλασσα – Ασφαλή τα πληρώματα, περιορισμένες ζημιές
Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στο Μαξίμου στο μπλόκο της Νίκαιας
Ρήξη στον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών μετά την απόφαση Καρυστιανού για δημιουργία πολιτικού φορέα
Μήνυμα για τήρηση της νομιμότητας και συνέχιση συζητήσεων χωρίς αποκλεισμούς
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup
Τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και στον αγροτοσυνδικαλιστή των Μαλγάρων
Ο υπουργός Υγείας έκανε ανάρτηση με αφορμή την αποχώρηση της Μαρίας Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών
Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών
«Αυτό που συνέβη ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία»
Αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς τα υπόλοιπα μέλη
Tι είπε για τη σύμβαση που υπεγράφη επί ΣΥΡΙΖΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.