Πολιτικη & Οικονομια

Ο Θ. Πλεύρης για την επίθεση στα Πετράλωνα: «Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν»

Η συγγνώμη από τη σύζυγο και τα παιδιά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Θάνος Πλεύρης: Η νέα ανάρτηση για την επίθεση με γιαούρτια στα Πετράλωνα - Η «συγγνώμη» από την οικογένειά του

Με μία νέα ανάρτηση στο Twitter ο Θάνος Πλεύρης επανέρχεται στην επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30.4) στα Πετράλωνα και ζητά συγγνώμη από τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά «που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου»

«Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, και προσθέτει: «Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

Θάνος Πλεύρης: Επίθεση με γιαούρτια στα Πετράλωνα

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια το μεσημέρι της Κυριακής (30.4) ενώ βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Ο κ. Πλεύρης βρέθηκε στα επείγοντα του «Λαϊκού Νοσοκομείου», όπου εξετάστηκε από τους ιατρούς για τραυματισμό στο μάτι και στη συνέχεια αφού του δόθηκε θεραπευτική αγωγή, αποχώρησε από το νοσοκομείο σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, το νοσοκομείο εξέδωσε σχετικό ανακοινωθέν.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Θάνο Πλεύρη

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του. Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού. Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ