Πολιτικη & Οικονομια

Επιτέθηκαν με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη στα Πετράλωνα (εικόνες)

«Πέτυχαν εμένα και τα παιδιά μου», καταγγέλλει στο Twitter ο υπ. Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέμπη - Πλεύρης: Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ο γιατρός που έδωσε την αναρρωτική στον επιθεωρητή Λάρισας
© Aris Oikonomou / SOOC

Θάνος Πλεύρης: Επίθεση με γιαούρτια στα Πετράλωνα - Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Twitter για το περιστατικό

Επίθεση με γιαούρτια καταγγέλλει ότι δέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30.4) ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μέσα από ανάρτησή του στο Twitter. 

«Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o Θάνος Πλεύρης, παραθέτοντας δύο φωτογραφίες από τα λερωμένα ρούχα των παιδιών του.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Θάνος Πλεύρης προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση σχετικά με την επίθεση. «Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και τη γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτός από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι». 

Άκης Σκέρτσος: «Επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή κατά του Θάνου Πλεύρη»

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος 'Ακης Σκέρτσος.

Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν, βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου. Ο κ. Σκέρτσος καλεί τα κόμματα να εκφράσουν την άμεση και σκληρή καταδίκη τους «απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ