- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη
Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ηθελημένη διασπορά fake news
Στην Άρτα βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης - Συνομίλησε με πολίτες - Τι είπε για την επόμενη ημέρα των εκλογών και τις συνεργασίες
Από την Άρτα όπου περιόδευσε, το μεσημέρι της Τρίτης (25.04), ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ για ηθελημένη διασπορά fake news και προπαγάνδα εις βάρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, όταν επιμένει παρά τις διαψεύσεις περί «τερατογενέσεων».
«Για τον κ. Μητσοτάκη και το επικοινωνιακό του επιτελείο κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά. Ενώ έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη και τους πρωταγωνιστές της δραχμής, αυτός συνεχίζει να διασπείρει fake news προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα: «Το πόρισμα της Επιτροπής, που ο ίδιος διόρισε, λέει ότι ο μοιραίος σταθμάρχης πήρε παράνομη μετάταξη. Τι έχει να πει στους υπουργούς του κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη, οι οποίοι μη σεβόμενοι τους νεκρούς δήλωναν ότι η εν λόγω μετάταξη είναι νόμιμη; Ποιος τελικά είναι ο υπεύθυνος στη Νέα Δημοκρατία γι' αυτό το κομματικό ρουσφέτι; Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι χαραγμένο στη συλλογική μνήμη και ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την απόλυτη αλήθεια για τη Σύμβαση 717, η οποία εάν είχε υλοποιηθεί, αυτοί οι άνθρωποι σήμερα θα ζούσαν, όπως και για τις παράνομες ενέργειες αυτών, που δεν επέτρεψαν να υπάρχει έλεγχος ασφαλείας στα τρένα».
Ερωτηθείς για το προεκλογικό σποτ του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο οποίο εμφανίζονται νησιά του Αιγαίου και η Δυτική Θράκη ως εδάφη της γείτονος, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Ο κ. Ερντογάν αλλά και ο κ. Κιλιντσάρογλου συνεχίζουν κάθε μέρα τις προσκλήσεις εις βάρος της πατρίδας μας. Η απάντηση σε αυτή την εθνολαϊκιστική πολιτική, που υπονομεύει κάθε συνθήκη καλής γειτονίας με την Ελλάδα, πρέπει να είναι συγκροτημένη από όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα. Όποια ευρωπαϊκή χώρα συνεχίζει την επομένη των τουρκικών εκλογών, μετά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις, να πωλεί όπλα στην Τουρκία είναι συνένοχος. Στην Τουρκία πρέπει να επιβληθεί εμπάργκο όπλων, ώστε να καταλάβουν ότι καμία χώρα της Ευρώπης δεν πρόκειται να επιτρέψει να χρησιμοποιούν όπλα σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Καταθέτουμε έναν Οδικό Χάρτη που εκσυγχρονίζει τη δημόσια ζωή και το πολιτικό σύστημα», τόνισε ο πρωθυπουργός
Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η «Ελπίδα» της Καρυστιανού
«Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε κρίση αξιοπιστίας στην Αριστερά», σημείωσε
Ενισχύεται η ναυπηγική δραστηριότητα στην Ελλάδα
Ποιοι και πώς θα το λάβουν
Ραγδαίες ανακατατάξεις στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
«Δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν από το παλαιό σύστημα»
Η επιστροφή των αρχαιοτήτων αποτελεί ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα των αδελφικών σχέσεων των δύο χωρών
Στο διεθνές συνέδριο «Artificial Intelligence - Consequences and Limits» η Υπουργός Παιδείας
«Δεν αναφέρομαι σε φυλακές», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
«Μειωμένες κατά 12% οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία»
Τι θα γίνει τελικά με τα vouchers διακοπών
«Ο Τσίπρας δεν ανήκει στη σύγχρονη ανανεωτική Αριστερά», τόνισε η βουλεύτρια Φλώρινας
Κρίθηκε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος
«Η κοινωνική πολιτική κρίνεται εκεί όπου είναι πιο δύσκολο να φτάσει», τόνισε η υπουργός
Στο επίκεντρο η κοινή βούληση Ελλάδας και Παναμά για ενδυνάμωση των διμερών τους σχέσεων
Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Στόχος η αναβίωση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.