- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη
Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ηθελημένη διασπορά fake news
Στην Άρτα βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης - Συνομίλησε με πολίτες - Τι είπε για την επόμενη ημέρα των εκλογών και τις συνεργασίες
Από την Άρτα όπου περιόδευσε, το μεσημέρι της Τρίτης (25.04), ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ για ηθελημένη διασπορά fake news και προπαγάνδα εις βάρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, όταν επιμένει παρά τις διαψεύσεις περί «τερατογενέσεων».
«Για τον κ. Μητσοτάκη και το επικοινωνιακό του επιτελείο κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά. Ενώ έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη και τους πρωταγωνιστές της δραχμής, αυτός συνεχίζει να διασπείρει fake news προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα: «Το πόρισμα της Επιτροπής, που ο ίδιος διόρισε, λέει ότι ο μοιραίος σταθμάρχης πήρε παράνομη μετάταξη. Τι έχει να πει στους υπουργούς του κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη, οι οποίοι μη σεβόμενοι τους νεκρούς δήλωναν ότι η εν λόγω μετάταξη είναι νόμιμη; Ποιος τελικά είναι ο υπεύθυνος στη Νέα Δημοκρατία γι' αυτό το κομματικό ρουσφέτι; Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι χαραγμένο στη συλλογική μνήμη και ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την απόλυτη αλήθεια για τη Σύμβαση 717, η οποία εάν είχε υλοποιηθεί, αυτοί οι άνθρωποι σήμερα θα ζούσαν, όπως και για τις παράνομες ενέργειες αυτών, που δεν επέτρεψαν να υπάρχει έλεγχος ασφαλείας στα τρένα».
Ερωτηθείς για το προεκλογικό σποτ του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο οποίο εμφανίζονται νησιά του Αιγαίου και η Δυτική Θράκη ως εδάφη της γείτονος, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Ο κ. Ερντογάν αλλά και ο κ. Κιλιντσάρογλου συνεχίζουν κάθε μέρα τις προσκλήσεις εις βάρος της πατρίδας μας. Η απάντηση σε αυτή την εθνολαϊκιστική πολιτική, που υπονομεύει κάθε συνθήκη καλής γειτονίας με την Ελλάδα, πρέπει να είναι συγκροτημένη από όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα. Όποια ευρωπαϊκή χώρα συνεχίζει την επομένη των τουρκικών εκλογών, μετά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις, να πωλεί όπλα στην Τουρκία είναι συνένοχος. Στην Τουρκία πρέπει να επιβληθεί εμπάργκο όπλων, ώστε να καταλάβουν ότι καμία χώρα της Ευρώπης δεν πρόκειται να επιτρέψει να χρησιμοποιούν όπλα σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.