Πολιτικη & Οικονομια

Οργή από το ΠΑΣΟΚ για τη στοχοποίηση Χρονοπούλου από υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη αντίδραση από τη Χαριλάου Τρικούπη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με διήμερο φεστιβάλ γιορτάζει φέτος το ΠΑΣΟΚ την 3η Σεπτέμβρη
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ © Eurokinissi

Υπόθεση Γεωργούλη: Η ανάρτηση της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Βαρέλη - Στεφανίδη και η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η ανάρτηση υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, η οποία αναδημοσίευσε στα social media πρωτοσέλιδο που επιρρίπτει ευθύνες στην Ελένη Χρονοπούλου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού από τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» που κάνει λόγο για «βρώμικη υπόθεση». Εκτός από τη δημοσίευση του πρωτοσέλιδου, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε και ένα δικό της σχόλιο, με το οποίο εκφράζει την πεποίθησή της ότι το δημοσίευμα μπορεί και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. «Συγγνώμη αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Χρηστίδη, αλλά και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές του, αναμένουμε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου. Μόνο ντροπή», ενώ ο κ. Χρηστίδης στην ανάρτησή του γράφει: «Είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό;»

Μάντζος: «Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα: προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, σε δήλωσή του σημειώνει ότι «μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ "το βαρέλι δεν έχει πάτο". Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας "Μακελειό".

» Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν».

«Αναγνωρίζω το λάθος μου»: Η συγγνώμη της Ζωής Βαρέλη - Στεφανίδη με νέα ανάρτηση 

Με νέα ανάρτησή της στο Twitter, η Ζωή Βαρέλη - Στεφανίδη ζήτησε συγγνώμη για την τοποθέτησής της. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της σημειώνει: «Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ