Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ για υπόθεση Γεωργούλη: Ντροπή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να διαρρέουν ονόματα

«Ακόμη και σε αυτό το τραγικό γεγονός, υπέρτερη αξία έχει το μικροκομματικό τους συμφέρον»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη: Ντροπή να διαρρέονται ονόματα από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Με ανακοίνωσή της, η Χαριλάου Τρικούπη τοποθετείται για την υπόθεση Γεωργούλη και τη διαρροή ονομάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ © Alexandros Michailidis/SOOC

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη: Ντροπή να διαρρέονται ονόματα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η υπόθεση για την οποία ζητήθηκε η άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Αλέξη Γεωργούλη, αφορά σοβαρά ποινικά αδικήματα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως από τον ελεγχόμενο από τη δικαιοσύνη. Κανείς άλλος δεν έχει δώσει πολιτικές προεκτάσεις παρά μόνο ο ίδιος», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, απαντώντας στον κ. Γεωργούλη.

«Το αίτημα άρσης της ασυλίας του κ. Γεωργούλη είναι προϊόν έρευνας των βελγικών αρχών έπειτα από καταγγελία, που έγινε το 2020», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ. 

«Οι διαδικασίες που ακολουθούν οι βελγικές αρχές, εναπόκεινται στη δική τους αρμοδιότητα και δεν “υπαγορεύονται” από τρίτους, όπως υπονοούν κάποιοι δήθεν δικαιωματιστές», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Υπάρχει όμως πράγματι μια πολιτική διάσταση, που επισημαίνουμε:

»Είναι ντροπή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά τ’ άλλα δηλώνουν υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να διαρρέουν ονόματα μη σεβόμενοι την ποινική προδικασία. Ακόμη και σε αυτό το τραγικό γεγονός, υπέρτερη αξία έχει το μικροκομματικό τους συμφέρον.

»Απαιτείται να επιδειχθεί από όλους η ίδια διακριτικότητα και σοβαρότητα, με τις οποίες το θύμα εδώ και τόσο καιρό χειρίζεται την υπόθεση τηρώντας απαρέγκλιτα τη μυστικότητα της διαδικασίας», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου από Φόρουμ των Δελφών: Επιτακτική ανάγκη η προστασία των ανηλίκων - Αναγκαίο σαφές πλαίσιο για την ΤΝ
Δόμνα Μιχαηλίδου από Φόρουμ των Δελφών: Επιτακτική ανάγκη η προστασία των ανηλίκων - Αναγκαίο σαφές πλαίσιο για την ΤΝ

Στόχος η εκπαίδευση γονέων για την προστασία των ανηλίκων από εθιστικές συμπεριφορές, τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Σακελλαροπούλου από Φόρουμ των Δελφών: Άλλο η κριτική στη Δικαιοσύνη και άλλο οι επιθέσεις από χείλη που δεν θα έπρεπε
Σακελλαροπούλου από Φόρουμ των Δελφών: Άλλο η κριτική στη Δικαιοσύνη και άλλο οι επιθέσεις από χείλη που δεν θα έπρεπε

Η κρίση των θεσμών στις σύγχρονες δημοκρατίες, στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY