- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κριτική Φλωρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ για Κασιδιάρη: «Οι αναδρομικά και σταθερά συνεπείς Συριζαίοι»
Αναλυτικά η ανάρτησή του
Νέα τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη - Γιώργος Φλωρίδης: «Οι αναδρομικά και σταθερά συνεπείς Συριζαίοι»
Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιώργος Φλωρίδης, για το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πρόκειται να ψηφίσει τη νέα ρύθμιση που αποτρέπει την συμμετοχή στις εκλογές του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη.
Στην ανάρτησή του χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ απόλυτα συνεπή «στην προστασία των πάσης φύσεως εγκληματιών» και κάνει αναφορά στην αλλαγή του Ποινικού Κώδικα το 2019.
Η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη
«Η κυβέρνηση Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να μην τήρησε καμία υπόσχεσή της που ήταν υπέρ του λαού, αλλά υπήρξε απόλυτα συνεπής στην προστασία των πάσης φύσεως εγκληματιών.
Από το νόμο Παρασκευόπουλου με τον οποίο όλοι οι βαριά εγκληματίσαντες βγήκαν από τις φυλακές για να συνεχίσουν τα εγκλήματά τους, μέχρι τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισαν μια μέρα πριν κλείσει η Βουλή, προκειμένου 5.500 χιλιάδες δικογραφίες για κακουργηματικές πράξεις, να μπουν στο αρχείο (βλ. ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος που προειδοποιούσε γι’ αυτό πριν την ψήφιση του Ποινικού Κώδικα) και μέχρι την υποστήριξη του κατά συρροή δολοφόνου Κουφοντίνα, όταν αυτός επεχείρησε το 2021 να εκβιάσει την Δικαιοσύνη και την Κυβέρνηση.
Και φυσικά δεν ψήφισαν τη διάταξη που έφερε στη Βουλή η Κυβέρνηση, για τον αποκλεισμό των Ναζιστών από τις εκλογές.
Τώρα που η διάταξη αυτή συμπληρώνεται από τη Βουλή, και με αφορμή την πρωτοφανή αντίδραση του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ. Τζανερίκου, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας εναντιώνονται και πάλι στην ρύθμιση που καλείται να ψηφίσει η Βουλή.
Παραμένουν συνεπείς σε αυτό που διέπραξαν με τον Ποινικό τους Κώδικα του 2019, όταν, και ενώ ήταν σε εξέλιξη η δίκη της Χρυσής Αυγής, ψήφισαν διάταξη με την οποία αφαίρεσαν τη δυνατότητα από το Δικαστήριο να επιβάλει στα μέλη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, τη στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων και, φυσικά, μείωσαν και τις ποινές που θα τους επιβάλλονταν με τον Ποινικό Κώδικα που ίσχυε μέχρι τότε!
Η αγάπη και η αλληλεγγύη που ανέπτυξαν μεταξύ τους, όταν πραγματοποιούσαν από κοινού τις επιθέσεις εναντίον της Βουλής και της Δημοκρατίας, από την «κάτω»και την «πάνω» πλατεία Συντάγματος, παραμένει αδιατάρακτη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.