Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές 2023: Το μήνυμα Μητσοτάκη στο TikTok (βίντεο)

«Ζητώ ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης - Εκλογές 2023 - Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο TikTok

Σε βίντεο στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε ισχυρή εντολή για «να σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα» αυτά που μας κρατούν πίσω.

Το βίντεο αναρτήθηκε μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών στις 21 Μαΐου.

«Ανακοινώσαμε λοιπόν την ημερομηνία των εκλογών που θα γίνουν την 21η Μαΐου. Μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά. Να κάνουμε έναν ειλικρινή απολογισμό του έργου μας αυτά τα 4 χρόνια, αυτά τα οποία πετύχαμε, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας» ανέφερε από το Μέγαρο Μαξίμου.

Και πρόσθεσε: «Να θυμίσουμε στους πολίτες πού ήταν η Ελλάδα το 2019 και πού είναι η Ελλάδα το 2023. Να θυμίσουμε στους πολίτες ότι τηρήσαμε τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε ως παραδείγματα τη μείωση φόρων και εισφορών, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την προστασία των συνόρων και την ψηφιοποίηση του κράτους.

Όπως είπε, αντικείμενο συζήτησης στην προεκλογική περίοδο που ξεκινά είναι «τα πολλά που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής», δίνοντας έμφαση στην αύξηση των μισθών, το στεγαστικό πρόβλημα και την επίλυσή του -θέμα που πλήττει έντονα τους νέους.

«Πρέπει να μιλήσουμε για αυτά που μας κρατάνε πίσω. Για τις μεγάλες παθογένειες του κράτους, τις εστίες του αναχρονισμού, της αναξιοκρατίας. Όλα αυτά θα πρέπει να τα σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα. Κι αυτή είναι η εντολή που θα ζητήσω προσωπικά από τον ελληνικό λαό» σημείωσε ακόμη, υπογραμμίζοντας: «Πιο γρήγορα, πιο τολμηρά, να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά. Κι αυτό θα ψηφίσουμε στις 21 Μαΐου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ