- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν αναγνώρισε τους συλληφθέντες ο Βαρουφάκης - Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος
«Σωματώδης, περίπου 25 ετών αυτός που με χτύπησε»
Γιάνης Βαρουφάκης: Κατάθεση για την επίθεση σε βάρος του - Δεν δήλωσε παράσταση προς Υποστήριξη Κατηγορίας
Κατάθεση χωρίς να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας έδωσε στην 1η Ανακρίτριας Ανηλίκων ο γενικός γραμματέας του Μέρα 25, Γιάννης Βαρουφάκης, για την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα αγνώστων την περασμένη Παρασκευή στα Εξάρχεια.
Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε πως δεν αναγνώρισε στα πρόσωπα των δυο συλληφθέντων τους ανθρώπους που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης είναι σε θέση να αναγνωρίσει μόνο τον άνθρωπο που τον χτύπησε, τον οποίο περιέγραψε ως σωματώδη, ηλικίας περίπου 25 ετών. Κατά τον κ. Βαρουφάκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να αναφερθεί σε ταυτοποίηση των υπαιτίων της επίθεσης, πριν καν καταθέσει ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας.
Ελεύθερος με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ο 19χρονος που απολογήθηκε για την επίθεση στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο νεαρός, δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, απολογήθηκε στην 1η Ανακρίτρια Ανηλίκων μετά το μεσημέρι και αφού είχε προηγηθεί η κατάθεση του θύματος της επίθεσης πρώην υπουργού ο οποίος δεν θέλησε να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.
Η δικαστική λειτουργός διέταξε να αφεθεί ελεύθερος και ένας 35χρονος που προσήχθη χθες για επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν στην ομάδα που επιτέθηκε στον κ. Βαρουφάκη. Η Ανακρίτρια θα μελετήσει τα στοιχεία και εφόσον το κρίνει θα ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ώστε να τον καλέσει σε απολογία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τον μισθό μια χαρά τον εισέπραττε», δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατάσταση ασφάλειας στη Μέση Ανατολή
Στο 2ο Συνέδριο «Ελλάδα 2030», ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας
Αυξημένος ο αριθμός των πολιτών που επιλέγουν να κλείνουν ραντεβού μέσω του νέου συστήματος
Ο ΥΠΕΞ εξέφρασε τη διαρκή στήριξη της Ελλάδας προς το πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τα πρεσβυγενή πατριαρχεία
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποκλείει το σενάριο του «μοναχικού λύκου» στην Κρήτη
Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου
Αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν φύγετε για διακοπές
Εμφανίζεται ως υπερπατριώτης αλλά στην πραγματικότητα η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες ξεπερνάει κατά πολύ την οποιαδήποτε προσφορά
Μετά τον μίνι Ανασχηματισμό της κυβέρνησης
Από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στο Μεταφορών
Τα νέα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα - Ο Στρ. Σιμόπουλος νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Για παράβαση καθήκοντος σχετικά με την εκτέλεση της Σύμβασης 717 κατηγορείται ο ελεγκτής
Οι ημερομηνίες που έχουν «κλειδώσει»
Στο 2ο Συνέδριο «Ελλάδα 2030» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Για αντικαταστάσεις και όχι ανασχηματισμό κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Στο τελευταίο αντίο Μητσοτάκης και Καραμανλής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.