- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
ΝΔ: Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ τι εννοεί όταν λέει πως «θα επαναφέρει τη δημοκρατία με το άγριο»
Έντονη αντίδραση μετά τις δηλώσεις Σπίρτζη και Πολάκη
Ανακοίνωση Νεά Δημοκρατίας για ομιλίες Σπίρτζη - Πολάκη: «Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ τι εννοεί όταν λέει πως θα επαναφέρει τη δημοκρατία με το άγριο»
Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι ομιλίες Χρήστου Σπίρτζη και Παύλου Πολάκη σε κομματικές εκδηλώσεις.
Όπως σημειώνεται με σκωπτικό τρόπο σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, στην ομιλία του «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την "πρώτη φορά"».
Σύμφωνα με όσα αναφέρεται, «στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο μήκος κύματος, ο Παύλος Πολάκης προχώρησε ένα βήμα από όσα είχε πει η κα Τσαπανίδου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλ.Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί «είτε είναι “πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι “κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ. Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ.Τσίπρας είναι «πιασμένοι» και κολλημένοι».
Στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, καταλήγει λέγοντας, «με «το άγριο», πιασμένους και κολλημένους, πολλή δημοκρατία "μυρίζει"».
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναλύοντας τις θέσεις του αρχηγού του, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είπε στους συγκεντρωμένους: «Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την «πρώτη φορά».
Στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πολάκης προχώρησε ένα βήμα από όσα είχε πει η κα Τσαπανίδου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλ.Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί «είτε είναι “πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι “κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ». Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ.Τσίπρας είναι «πιασμένοι» και κολλημένοι!
Με «το άγριο», πιασμένους και κολλημένους, πολλή δημοκρατία «μυρίζει»…
Επισυνάπτονται τα αντίστοιχα βίντεο από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την απομάκρυνση Γκιλφόιλ
«Προσδοκία μου είναι η Ελλάδα να μπορεί πια να εξάγει τεχνογνωσία» τόνισε ο πρωθυπουργός
Το πρόγραμμα μετατρέπεται σε μόνιμη πολιτική του κράτους
«Υπάρχουν αλαζονικές συμπεριφορές, αλλά έχουν μειωθεί» σημειώνει
Όταν ένα χρόνιο πρόβλημα της Αθήνας γίνεται ξαφνικά κυβερνητική προτεραιότητα
«Η ΝΔ δεν είναι σε αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και η αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Από την κλοπή στοιχείων καρτών έως τη διακοπή λειτουργίας επιχειρήσεων, ο ψηφιακός κίνδυνος κλιμακώνεται
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην Κεφαλονιά για τις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου του νησιού
Μέσω ειδικής πλατφόρμας, τα σχολεία θα μπορούν να συμμετέχουν και να καταθέτουν τα θέματα που θέλουν να συζητήσουν
Σκληρή ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού
Νέο εθνικό πρότυπο κέντρο για την άνοια στο Περιστέρι
Παρέμβαση της υπουργού στο Συμβούλιο EPSCO που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο
Την Πέμπτη η ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και τη διαφθορά
Συνέντευξη του εκτελεστικού προέδρου της METLEN στο CNBC
Οι περιφέρειες που καλύπτονται είναι η Αν. Αττική, Έβρος, Β΄ Πειραιώς, Α΄ Θεσσαλονίκης, Πιερία και Β3΄ Νότιος Τομέας Αθηνών
Το ελληνικό γιαούρτι, τα τυριά και τα φρούτα οδηγούν την εξαγωγική ανάπτυξη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.