- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Νίκος Παππάς κατέθεσε μήνυση στη γραμματέα Καλογρίτσα
Η ανάρτησή του στο Twitter
Yπόθεση τηλεοπτικών αδειών: Μήνυση του Ν. Παππά κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα
Μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, για τα όσα ισχυρίστηκε ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, κατέθεσε σήμερα, όπως είχε προαναγγείλει, ο Νίκος Παππάς.
Την κατάθεση της μήνυσης γνωστοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας σε σχετική ανάρτησή του: «Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες».
Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες.
— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) January 17, 2023
Υπενθυμίζεται ότι τη μήνυση είχε προαναγγείλει ο Νίκος Παππάς μετά την κατάθεση της γραμματέως στο Ειδικό Δικαστήριο, η οποία «έκανε λόγο για φακέλους και τσάντες με χρήματα που έφευγαν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)».
Όπως είπε, «τα χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους και σε άλλα πρόσωπα τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και της εφημερίδας».
Η μάρτυρας υποστήριξε ότι ζητήθηκε από τον Καλογρίτσα να βοηθήσει το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού που θα ήταν ένα κανάλι του κόμματος «στο οποίο κουμάντο θα έκανε ο κ. Παππάς και το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)».
Σε σημείο της κατάθεσης της η κα. Διαμαντή ανέφερε ότι ο κ. Παππάς επισκεπτόταν τον κ. Καλογρίτσα κάθε μέρα. «Ερχόταν πριν πάει ο κ. Παππάς στο Μαξίμου στα γραφεία της εταιρείας του κ. Καλογρίτσα, συζητούσαν για καμιά ώρα περίπου και έφευγε. Οι σχέσεις τους ήταν οικογενειακές, φιλικές και κοινωνικές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Ιουλίου
Η Νέα Δημοκρατία στέλνει μήνυμα συνέχειας του κυβερνητικού έργου μέσα από ανάρτηση στα social media
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το πρωτοποριακό πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής των Ενόπλων Δυνάμεων σε συνεργασία με το MIT
«Υπερόπλο» ο Εξωδικαστικός για τους οφειλέτες, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών
Η ανάρτηση - κάλεσμα της Δόμνας Μιχαηλίδου
«Σαφώς και δεν αναφερόμουν στους Έλληνες εισαγγελείς» σημείωσε
Στα διλήμματα που θα τεθούν ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης αναφέρθηκε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας
«Οι καταγγελίες πολιτών στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης έχουν μειωθεί κατά 17%» σημείωσε
«Ευχόμαστε στον κ. Κοκοτσάκη καλή συνέχεια στις μελλοντικές επιδιώξεις του»
Τι αλλάζει φέτος και πώς υπολογίζεται
Βασικό σημείο του ν/σ η θεσμοθέτηση εκλογής αιρετών «σε ένα γύρο»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην εξέλιξη του έργου του Ελληνικού
Το ΠΑΣΟΚ τίμησε τον ιδρυτή του σε ειδική εκδήλωση στο Καλέντζι Αχαΐας
Απόφαση Παπασταύρου για υπαγωγή νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
Ποιοι αναλαμβάνουν καθήκοντα
Με τον νέο Κανονισμό θεσπίζεται ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο προστασίας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς
«Tα χαμηλότερα στρώματα της χώρας μένουν έρμαια της εξάρτησης από την εκάστοτε κυβέρνηση», τόνισε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Τι αλλάζει από 1ης Ιουλίου και τι όχι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.