Πολιτικη & Οικονομια

Στην Αλβανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη (6/12)

Για τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτ. Βαλκανίων - Η συνάντηση με Ράμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Αλβανία μεταβαίνει την Τρίτη (6/12) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην Αλβανία μεταβαίνει την Τρίτη (6/12) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αλβανία - Η Σύνοδος Κορυφής ΕΕ για τα Δυτικά Βαλκάνια και η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Έντι Ράμα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 (στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος) στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Δυτικών Βαλκανίων, που διεξάγεται στα Τίρανα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο. Στις 18:45 θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας Lindita Nikolla και στις 19:30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Bajram Begaj.

Το βράδυ στις 20:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της Αλβανίας Έντι Ράμα. Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει ο κ. Ράμα.

Μεθαύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ