- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Mείωση δημοτικών τελών κατά 5% προανήγγειλε o Κ. Μπακογιάννης
Έργα για την αναβάθμιση της πόλης
Κώστας Μπακογιάννης: Πρόταση για οριζόντια μείωση δημοτικών τελών στην Αθήνα κατά 5%
Για μείωση δημοτικών τελών στον δήμο της Αθήνας κατά 5% έκανε λόγο ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, τονίζοντας ότι θα κάνει την σχετική εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (31/11).
Την οριζόντια μείωση δημοτικών τελών κατά 5% προανήγγειλε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης.
Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ.Μπακογιάννης, «τη Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο θα εισηγηθώ τη μεγαλύτερη μείωση των δημοτικών τελών τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, κατά 5%».
Η μείωση θα είναι οριζόντια για όλους τους Αθηναίους, όπως είπε και σημείωσε: «Όλα ακριβαίνουν, εμείς στο δήμο πρέπει να ανακουφίσουμε και να στηρίξουμε τους πολίτες. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος». Μάλιστα, διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν και δόσεις.
Μπακογιάννης - Έργα για την αναβάθμιση της πόλης
Ο δήμαρχος Αθηναίων πρόσθεσε ότι ταυτόχρονα με τη μείωση των τελών, θα συνεχίσουν τα έργα για την αναβάθμιση της πόλης. «Ο προϋπολογισμός θα ξεπεράσει για πρώτη φορά το 1 δισ. ευρώ. Έχουμε καταφέρει να διεκδικήσουμε ευρωπαϊκά χρήματα, κάτι που μας επιτρέπει να κάνουμε όλα τα έργα στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης» όπως είπε.
Ο κ. Μπακογιάννης πρόσθεσε ότι στόχος είναι να πειστούν οι νέοι να επιστρέψουν στην Αθήνα. «Αυτό το διάστημα δουλεύουμε με τις παιδικές χαρές, τα πάρκα, όλα τα γήπεδα της πόλης, θα αρχίσουμε από τη Δευτέρα την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών της πόλης, είναι 45.500, με led» σημείωσε.
Θέλουμε να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής, να τη βελτιώσουμε για να προσελκύσουμε τους νέους γονείς να γυρίσουν στις γειτονιές της Αθήνας, είπε χαρακτηριστικά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.