- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Δημήτρης Τσιόδρας προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για συκοφαντία
Καταγγέλλει πολιτική στόχευση ο διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού
Ο διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας προσφεύγει στη Δικαιοσύνη με αφορμή τα δημοσιεύματα που συνδέουν τη ΝΔ και τον ίδιο με τον Ηλία Μίχο.
Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη o διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, «η πολιτική στόχευση» είναι προφανής σε δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Ηλία Μίχο ως «κομματάρχη» της Νέας Δημοκρατίας με άμεση εμπλοκή του ίδιου.
Ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό βρίσκεται προφυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα Γρεβενών.
Ο Δημήτρης Τσιόδρας αναφέρει τα εξής στην ανάρτησή του στο Twitter:
«Οι κατασκευασμένες συκοφαντίες θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω. Η πολιτική στόχευση προφανής. Ούτε είναι, ούτε ήταν ποτέ κομματάρχης μου ο Μίχος και δεν έχω σχέση μαζί του. Ο βούρκος δεν με αγγίζει».
Οι κατασκευασμένες συκοφαντίες θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω. Η πολιτική στόχευση προφανής. Ούτε είναι, ούτε ήταν ποτέ κομματάρχης μου ο Μίχος και δεν έχω σχέση μαζί του. Ο βούρκος δεν με αγγίζει.
— Dimitris Tsiodras (@DTsiodras) October 24, 2022
Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, όσο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχουν κάνει λόγο για πολιτική χυδαιότητα και συκοφαντία αναφορικά με τα δημοσιεύματα που επιχειρούν να συνδέσουν τον κατηγορούμενο για τη φρικτή υπόθεση του Κολωνού με την κυβερνώσα παράταξη.
«Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας εγκληματίας. Με φρικτές και αποτρόπαιες πράξεις. Και όλοι αυτοί που παίρνανε σειρά για να κακοποιήσουν αυτό το 12χρονο παιδί», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας για την υπόθεση.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε ότι η έρευνα θα φθάσει μέχρι το τέλος και θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, ζητώντας να «σεβαστούν ότι η διαδικασία σχετίζεται με ένα βάναυσα κακοποιημένο δωδεκάχρονο παιδί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.