Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωρικάκος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω στην ανθρώπινη τραγωδία με τη 12χρονη»

Ο υπουργός κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να σταματήσει να συκοφαντεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα δήλωση Θεοδωρικάκου κατά ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε νέα του δήλωση για τη 12χρονη στον Κολωνό, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Θεοδωρικάκος κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση «να σταματήσει επιτέλους να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα 12χρονο παιδί».

Η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού η ΕΛ.ΑΣ. έχει δράση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία ότι πράττει και θα πράξει πλήρως το καθήκον της.

» Η αξιωματική αντιπολίτευση ας πάψει επιτέλους να συκοφαντεί να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα 12χρονο παιδί. Ντροπή επιτέλους. Ο νόμος είναι νόμος, ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι οι πολίτες».

Την Τετάρτη (12/10) ο κ. Θεοδωρικάκος είχε δηλώσει πως η πολιτική χυδαιότητα έχει ονοματεπώνυμο ΣΥΡΙΖΑ και Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας με νόημα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κατασκευάζει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ