Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κ Μπακογιάννης αναρωτιέται: «Δόθηκε εν κρυπτώ τριήμερη άδεια στον Γιωτόπουλο»;

Η αναρτήση του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xiros-giotopoulos-koufontinas-17n

Απάντηση στο εάν δόθηκε εν κρυπτώ άδεια στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο στην επέτειο δολοφονίας του Θάνο Αξαρλιάν ζητά ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Την πρώτη του άδεια μετά από 20 χρόνια κάθειρξης πήρε από τη φυλακή ο αρχηγός της «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στις 8, 9 και 10 Ιουλίου.

Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν είχε υποβάλλει αίτημα άδειας από τον περασμένο χειμώνα και σε συνδυασμό με το διδακτορικό που είχε πάρει από πανεπιστήμιο της Γαλλίας, το Συμβούλιο των Φυλακών έκρινε ότι έχει τις προϋποθέσεις για τη λήψη τριήμερης άδειας. Όλα αυτά τα χρόνια επισκεπτήριο δέχεται μόνο από τη σύντροφό του. Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο «Λάμπρος» της 17 «Νοέμβρη» είχε καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια για ηθική αυτουργία σε δολοφονίες και ληστείες της τρομοκρατικής οργάνωση

Την ίδια ώρα δημοσίευμα του thestival, ανέφερε ότι ο καταδικασμένος τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έφτασε στην πόλη, από τις φυλακές Δομοκού, την περασμένη Πέμπτη για ιατρικές εξετάσεις.

Κρατήθηκε στις φυλακές Διαβατών και από εκεί με καθημερινές μεταγωγές μεταφερόταν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το ηγετικό στέλεχός της 17 Νοέμβρη έφτασε εντελώς μυστικά στη Θεσσαλονίκη και τα μέτρα φρούρησής του ήταν δρακόντεια. Η παραμονή του στην πόλη ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ