Πολιτικη & Οικονομια

Υπουργείο Άμυνας: Οι διαρροές για το «θερμό» καλοκαίρι και το... άδειασμα αξιωματούχου

Η αναστάτωση που προκλήθηκε από το «σχέδιο εσωτερικής αποσταθεροποίησης» και τις πιθανές «υβριδικές απειλές»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ypourgeio-ethnikis-amynas.jpg
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αλληλοσυγκρουόμενες διαρροές στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για ελληνοτουρκικά: Οι «υβριδικές απειλές», το «σχέδιο εσωτερικής αποσταθεροποίησης» και η διάψευση.

Πηγές του Υπουργείου Άμυνας ρίχνουν τους τόνους όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά και το «θερμό» καλοκαίρι με τις πιθανές «υβριδικές απειλές», που είχαν διαρρεύσαν νωρίτερα κύκλοι του υπουργείου.

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από την πρώτη διαρροή, ακολούθησε νέα διαρροή η οποία... αδειάζει την αρχική εκτίμηση για το φετινό καλοκαίρι.

«Κύκλοι του ΥΠΕΘΑ επισημαίνουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση ή απειλή ασφαλείας, όπως ήταν και θα είναι πάντα. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές του Υπουργείου Άμυνας, κρατώντας αποστάσεις από την αρχική διαρροή.

Υπουργείο Άμυνας: Η πρώτη διαρροή για το «θερμό» καλοκαίρι και τις υβριδικές απειλές

Νωρίτερα, κύκλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα «δύσκολο» καλοκαίρι στα ελληνοτουρκικά, κάνοντας λόγο για «υβριδικού τύπου απειλές στα νησιά και τα σύνορα με τον Έβρο».

«Το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε υβριδικού τύπου απειλές στα νησιά και τα σύνορα με τον Έβρο με στόχο την εσωτερική αποσταθεροποίηση πχ πυρκαγιές στα δάση» τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ