- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι εισαγόμενο πρόβλημα - Θα το λύσουμε κι αυτό
Ο πρωθυπουργός σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στον Βόλο
Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Βόλο: Η ακρίβεια είναι εισαγόμενο πρόβλημα αλλά θα το λύσουμε κι αυτό.
«Η κυβέρνηση θα επιστρέψει στους πολίτες τα χρήματα με τα οποία επιβαρύνθηκαν άδικα τους τελευταίους μήνες» δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στον Βόλο. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε με έμφαση ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενο πρόβλημα το οποίο θα επιλυθεί και αυτό, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται με το κεφάλι χαμηλά για να ολοκληρώσει την τετραετία.
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολλούς νέους, έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους, και έγινε αποδέκτης ευμενών σχολίων για την ιστορική ομιλία του στο Κογκρέσο καθώς δεν ήταν λίγοι οι συνομιλητές του, οι οποίοι του επεσήμαναν ότι «τους έκανε υπερήφανους».
Στην τοποθέτησή του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στην περιφέρεια μετά τις ΗΠΑ και μετά το επιτυχημένο μας συνέδριο. Μεγάλο ευχαριστώ στα κομματικά μας στελέχη και στους φίλους μας που μας βοηθάνε να κάνουμε τη ΝΔ πιο μεγάλη και πιο δυνατή. Την ισχυρή Ελλάδα που οραματιζόμαστε τη χτίζουμε όλοι μαζί. Από τον πιλότο στην 111 πτέρυγα μάχης που προστατεύει τα σύνορα της χώρας μας, ως τον καινοτόιμο γεωργό που χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος του. Και ως τον εργαζόμενο που βλέπει μια κυβέρνηση που τον στηρίζει αυξάνοντας τον κατώτατο μισθό κατά 50 ευρώ από αυτόν τον μήνα».
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η σύγχρονη Ελλάδα της αυτοπεποίθησης είναι έργο όλων. Είμαι περήφανος για το έργο των 3 τελευταίων ετών, αλλά έχω πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που η κοινωνία αντιμετωπίζει σήμερα. Και ένα θα σας πω, όπως ξεπεράσαμε τις μεγάλες δυσκολίες και ορθώσαμε την Ελλάδα της αυτοπεποποίθησης και της εθνικής κυριαρχίας, με την ίδια ένταση θα σκύψουμε και στα προβλήματα του σήμερα».
Μητσοτάκης - Βόλος: Μειώσεις στους λογαριασμούς τον επόμενο μήνα
Μειώσεις στους λογαριασμούς από τον επόμενο μήνα, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός: «Είναι εισαγόμενα τα προβλήματά μας. Η ακρίβεια είναι εισαγόμενο πρόβλημα, την αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης. Θα τα λύσουμε και αυτά τα προβλήματα. Από τον επόμενο μήνα οι πολίτες θα αρχίσουν να βλέπουν μειώσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού. Θα επιστρέψουμε στους πολίτες αυτά με τα οποία επιβαρύνθηκαν άδικα τους τελευταίυς μήνες. Και από τον Ιούλιο νέο πλαίσιο τιμολόγησης που θα περιορίσει τις αυξήσεις που μας έρχονται από το εξωτερικό.
»Θα σκύψουμε και πάνω σε αυτό το πρόβλημα, θα στηρίξουμε στο μέτρο του δημοσιονομικά εφικτού την κοινωνία, τις παραγωγικές δυνάμεις, τους αγρότες και θα κάνουμε όλοι μαζί το βήμα μπροστά για την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης. Για την Ελλάδα που μας αξίζει. Μια Ελλάδα ευημερούσα, που θα δίνει προοπτική στα νέα παιδιά».
«Θα συνεχίσουμε με το φρόνημα ψηλά, αλλά με το κεφάλι χαμηλά, να ολοκληρώσουμε την τετραετία μας, για να μπορέσουμε μετά με το κεφάλι ψηλά να ζητήσουμε από τον ελληνικό λαό να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στη ΝΔ», κατέληξε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η κυβέρνηση αλλάζει ξανά τους κανόνες των αυτοδιοικητικών εκλογών με στόχο τον ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο της Αυτοδιοίκησης»
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς- Ενισχύονται τα μελτέμια, αυξημένη ετοιμότητα και μεγάλη προσοχή από όλους
Κατηγορώντας τον παράλληλα ότι «επιχειρεί να εμφανιστεί ως πρότυπο πολιτικής εντιμότητας»
Άδωνις Γεωργιάδης: Κατέρρευσαν οι ισχυρισμοί του Πολάκη
Αμφισβητεί τη νομιμότητά του
Τι είπε για τη σχέση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο
Aιχμές για τη λειτουργία του κόμματος σε «κεντρικό επίπεδο»
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αποσταλούν στον υπουργό Δικαιοσύνης
Έντονη κριτική από Νίκο Παππά
Περιοδεία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη Βόρεια Ελλάδα
«Στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση, αλλά και η περιχαράκωση», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Μαζεύτηκαν οι υπογραφές για νέα Κεντρική Επιτροπή
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διέψευσε ότι είχε διενεργήσει εσωτερική έρευνα για τον πρώην επίτροπο
Η στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης, ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι νέες τεχνολογίες και το μέλλον της αμυντικής βιομηχανίας βρίσκονται στο επίκεντρο του Athens Defence Conference 2026
Τι δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τον Κώδικα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Ιουλίου
Η Νέα Δημοκρατία στέλνει μήνυμα συνέχειας του κυβερνητικού έργου μέσα από ανάρτηση στα social media
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το πρωτοποριακό πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής των Ενόπλων Δυνάμεων σε συνεργασία με το MIT
«Υπερόπλο» ο Εξωδικαστικός για τους οφειλέτες, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών
Η ανάρτηση - κάλεσμα της Δόμνας Μιχαηλίδου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.