- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Γιώργος Φλωρίδης σχολιάζει την παραπομπή Νίκου Παππά
«Όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές, δεν θα πλήξουμε», γράφει ο Γιώργος Φλωρίδης
Γιώργος Φλωρίδης: Η ανάρτησή του για την παραπομπή Νίκου Παππά στο ειδικό δικαστήριο και η αναφορά του στον Παύλο Πολάκη.
Ο Γιώργος Φλωρίδης με ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει την εισαγγελική πρόταση για την παραπομπή του πρώην υπουργού, Νίκου Παππά, σε ειδικό δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες και σημειώνει: «Τελικά τον έπιασαν στα πράσα».
«Όμως ο Πολάκης ξεκαθάρισε, ότι “τη δεύτερη φορά θα τα κάνουν καλύτερα ώστε και να το πετύχουν και να μην τους πιάσουν!ˮ Άλλωστε, θα κάνουν και δική τους Σχολή Δικαστών, ώστε οι Δικαστές του ΣΥΡΙΖΑ να δικάζουν μόνο τους άλλους. Μια ασφαλής πρόβλεψη είναι, ότι όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές, δεν θα πλήξουμε», γράφει ο Γιώργος Φλωρίδης στην ανάρτησή του.
Γιώργος Φλωρίδης: Ολόκληρη η ανάρτηση για την παραπομπή του Νίκου Παππά
«Σύμφωνα με την Εισαγγελική πρόταση παραπομπής του πρώην Υπερυπουργού και εξ απορρήτων του Α. Τσίπρα, Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο, “ο κατηγορούμενος (Ν. Παππάς) παρέβη κατ’ εξακολούθηση το καθήκον του με σκοπό να προσπορίσει σ’ αυτόν και το κόμμα του παράνομη ωφέλεια, συνισταμένη στην εξ υπαρχής δημιουργία, υπό τις εντολές του, την καθοδήγησή του και τον έλεγχο εκ μέρους του κόμματός του μέσων μαζικής ενημέρωσης, με αδιαφανείς διαδικασίες κι αδιαφανές ιδιοκτησιακό καθεστώς ώστε να αποκτήσουν και να αποκτήσει και ο ίδιος με αυτόν τον τρόπο σημαντική υπεροχή στον τομέα της επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινούˮ.
Τελικά, τον έπιασαν στα πράσα.
Όμως ο Πολάκης ξεκαθάρισε, ότι “τη δεύτερη φορά θα τα κάνουν καλύτερα ώστε και να το πετύχουν και να μην τους πιάσουνˮ!
Άλλωστε, θα κάνουν και δική τους Σχολή Δικαστών, ώστε οι Δικαστές του ΣΥΡΙΖΑ να δικάζουν μόνο τους άλλους. Μια ασφαλής πρόβλεψη είναι, ότι όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές, δεν θα πλήξουμε».
Παραπομπή Νίκου Παππά: Τι αναφέρει η εισαγγελική πρόταση
Να παραπεμφθεί ο Νίκος Παππάς στο ειδικό δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες, προτείνει η εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου. Ειδικότερα, η εισαγγελέας Γεωργία Αδηλίνη κάνει λόγο για παράβαση καθήκοντος όσον αφορά στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Παράλληλα, η κα Αδηλίνη ζητεί να παραπεμφθεί σε δίκη και ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην παράβαση καθήκοντος του πρώην υπουργού στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε καταγγείλει στην εξεταστική ότι η σύμβαση με τη λιβανέζικη εταιρεία CCC για τη δημιουργία mall στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν εικονική, υπογραμμίζοντας ότι αυτό έγινε προκειμένου να μπορέσει να μπει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ειδικότερα, μέσα από αυτήν την εικονική συναλλαγή της εταιρείας του με τον λιβανέζικο όμιλο, πήρε τρία εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.
Ο κ. Καλογρίτσας έχει αποδώσει επίσης ρόλο οργανωτή του στημένου διαγωνισμού στον Νίκο Παππά, με σκοπό «την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που εκπροσωπούσε και ενδεχομένως τη χειραγώγηση ενός μέσου μαζικής ενημέρωσης και τον επηρεασμό του τηλεοπτικού κοινού».
Παράλληλα, ο επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι ο πρώην υπουργός ήταν εκείνος που έφερε σε επαφή όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Το αν τελικά ο Νίκος Παππάς, πρώην υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο μετά την εισήγηση που έκανε η εισαγγελέας, θα το αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.