- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σικέ Ημιτελικός
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών, το οποίο διήρκεσε 3,5 ώρες και ήταν γεμάτο χιούμορ, πνευματώδεις ατάκες και μεγάλες ανατροπές.
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών, το οποίο διήρκεσε 3,5 ώρες και ήταν γεμάτο χιούμορ, πνευματώδεις ατάκες και μεγάλες ανατροπές.
Ο Κώστας Καραμανλής απάντησε σταθερά σε όλες τις ερωτήσεις «παραλάβαμε χάος - έγιναν πολλά - θα γίνουν περισσότερα», ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου κινήθηκε με συνέπεια στη γραμμή «αξίζουμε περισσότερα - όλοι μαζί μπορούμε - είμαι αποφασισμένος». Σημαντική στιγμή ήταν όταν ο κ. Καραμανλής ρώτησε τον κ. Παπανδρέου «πού θα βρείτε τα λεφτά», για να πάρει την απάντηση «οδηγήσατε τη χώρα στο τέλμα», ενώ στην ερώτηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ «οδηγήσατε τη χώρα στο τέλμα», ο κ. Καραμανλής απάντησε «πού θα βρείτε τα λεφτά». Λόγω εξαιρετικού ενδιαφέροντος, η μεταξύ τους συζήτηση αποφασίστηκε να συνεχιστεί την επόμενη ημέρα.
Ικανοποιητικά απάντησαν οι πολιτική αρχηγοί στη θεματική ενότητα «αφόρητες γενικούρες», όπου έγινε μια διεξοδική αντιπαράθεση για το χτες, το αύριο, το μπροστά, το πίσω, τον αγρότη, την καινοτομία, την ευθύνη, το όραμα, το σχέδιο και τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ερωτηθείς ο Καραμανλής από τον Τσίπρα για την πολιτική εκμετάλλευση των προγραμμάτων stage, έδωσε την εύστοχη απάντηση «και εσύ τι λες για το πανεπιστημιακό άσυλο;», ενώ ο εκπρόσωπος των Οικολόγων πιέστηκε από τους δημοσιογράφους καθ’ όλη τη διάρκεια του ντιμπέιτ σχετικά με ένα στέλεχος του κόμματός του που αρέσκεται να λέει ανέκδοτα εις βάρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι κανόνες του ντιμπέιτ συζητήθηκαν εξαντλητικά από τα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ επί τριήμερο και ρυθμίστηκαν με την υπογραφή πρωτοκόλλου, το οποίο προωθήθηκε για υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δημοσίευση στο ΦΕΚ. Ενδεχομένως να προσαρτηθεί και στο Σύνταγμα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.