Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Βρε Αλέξη, μιλάς για ακρίβεια με καινούργια Mercedes;

Δείτε το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης για σποτ ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια
Ο Άδωνις Γεωργιάδης © Eurokinissi/Φωτογραφία Αρχείου

Άδωνις Γεωργιάδης για το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: «Βρε Αλέξη, μιλάς για ακρίβεια με ολοκαίνουρια Mercedes;».

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις σε ενέργεια και καύσιμα, στο οποίο και ακούγεται η φωνή του, σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε αρχικά: «Tο ότι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να με βάλει σε όλα τα προεκλογικά σποτ, το ότι με έβαλε στο σποτ για το εμβόλιο και τώρα για την ακρίβεια είναι τιμητικό για εμένα. Με αναγνωρίζουν ως αντίπαλο οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, αλλά ως προς το συγκεκριμένο σποτ έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις».

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο περιεχόμενου του σποτ και έκανε μία ιδιαίτερη παρατήρηση: «Θέλω να δώσω μία συμβουλή στον κ. Τσίπρα, τον φίλο μου: Το κάθε σποτ κρίνεται στις λεπτομέρειες. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα της δυσκολίας ενός συμπολίτη μας από την ακρίβεια στα καύσιμα. Μα είναι δυνατόν βρε Αλέξη μου να επιλέγεις έναν οδηγό με ολοκαίνουρια Mercedes; Αμα έχεις λεφτά για να πάρεις Mercedes, ας πληρώσεις και 1,70 ευρώ τη βενζίνη. Δεν είσαι ο φτωχός που δεν μπορείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι έψαξε να δει τι γινόταν στις τιμές των καυσίμων επί ΣΥΡΙΖΑ και όπως υποστήριξε ότι τον Ιανουάριο του 2017 τα επίπεδα στις τιμές είναι σε αυτά που δείχνει τώρα το σποτ.

«Βρε Αλέξη μου κυβέρνησες. Οταν έφταναν οι τιμές ψηλά, έβαζες και ειδικό φόρο κατανάλωσης. Κάπου ένα έλεος. Θα συνιστούσα όταν βγάζουν σποτ με εμένα να μου το στέλνουν πριν να το βλέπω για να τους σώζω από λάθη».

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια

Σημειώνεται ότι στο εν λόγω σποτάκι, ο πρωταγωνιστής μπαίνει με μια Mercedes A180 σε ένα πρατήριο βενζίνης, ακούει εκνευρισμένος τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλάει στο ραδιόφωνο για τις τιμές των καυσίμων και «τους κλείνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και την Τετάρτη, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αντί να απαντήσω εγώ στο spot του @syriza_gr με δικά μου λόγια, προτίμησα σήμερα να απαντήσω με τα δικά τους…Διαβάστε λοιπόν την ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων της 09/01/2017 επί Σύριζα για τις τότε μεγάλες αυξήσεις στα καύσιμα…. συνεχώς ξεχνούν ότι κυβέρνησαν!», σημειώνει στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ