Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας: «Ακόμα θετικός-Θα κολλούσα κι άλλους αν ήμουν στη Βουλή»

Η κριτική του στην πενθήμερη καραντίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας: Είμαι ακόμα θετικός, θα κολλούσα κι άλλους αν είχα πάει στη Βουλή
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό 2022 στη Βουλή © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Αλέξης Τσίπρας - Κορωνοϊος: Είμαι ακόμα θετικός, θα μπορούσα να κολλήσω κι άλλους συναδέλφους αν είχα πάει στη Βουλή.

Νέα ανάρτηση για την νόσησή του από κορωνοϊό έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

Ο κ. Τσίπρας που δημοσίευσε στο Twitter το αποτέλεσμα του θετικού του τεστ λέει πως ο ίδιος παραμένει θετικός και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει γιατί έχει ολοκληρώσει την πενθήμερη καραντίνα του, αλλά επιλέγει να μην το κάνει.

«Θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό», λέει ο ίδιος, και συμπληρώνει πως δεν θα το κάνει, κάτι που είναι επιλογή του, σε αντίθεση με, πολλούς άλλους στην ίδια θέση, όπως λέει, «οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Αλέξης Τσίπρας είχει προειδοποιήσει ότι «ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Facebook είχε γράφει: «Κλείνω τρία εικοσιτετράωρα παρέα με την Όμικρον και τα συμπτώματα ευτυχώς αρχίζουν να εξασθενούν.
Έπεσε ο πυρετός και έφυγε ο ζόρικος πονοκέφαλος. Μένει η κόπωση και η απομόνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μου έστειλαν τις ευχές και την αγάπη τους. Να προσέχετε τον εαυτό σας, όσους αγαπάτε και όσους έρχονται σε επαφή μαζί σας. Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι. Άρα εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, ψυχραιμία. Και πάνω από όλα, αλληλεγγύη».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ