Εκλογές ΚΙΝΑΛ-Πρώτες δηλώσεις Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε
Τι δήλωσε ο μεγάλος νικητής των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μετά την επικράτησή του επί του Γιώργου Παπανδρέου στον β' γύρο των εκλογών του κόμματος.
Νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος.
Ήδη από την πρώτη ώρα μετά το κλείσιμο των καλπών, ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε εξασφαλίσει τεράστιο προβάδισμα κόντρα στον Γιώργο Παπανδρέου. Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται να τηλεφώνησε περίπου στις 20:45 στον αντίπαλό του για να τον συγχαρεί για τη νίκη του.
Λίγο μετά τις 22:30, ο Νίκος Ανδρουλάκης μετέβη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του κόμματος.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό» φώναζε το πλήθος του κόσμου, με τον κ. Ανδρουλάκη να δηλώνει αρχικά «Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ».
«Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» τόνισε και υπογράμμισε:
«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έκανα τη μεγάλη τιμή να με εκλέξουν σήμερα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όσους εργάστηκαν για αυτόν τον αγώνα και κυρίως τους χιλιάδες εθελοντές όλων των γενεών της παράταξης που έγιναν η ψυχή και η έμπνευση αυτής της προσπάθειας».
Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε «να μετατρέψει τη μεγάλη νίκη σε νίκη της πατρίδας, γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα».
«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Να είστε καλά» φώναξε κλείνοντας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.