Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Ένα lockdown θα κόστιζε πολλά χρήματα που δεν έχουμε

«Τα μέτρα είναι "ασπιρίνη"»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lockdown
Lockdown © EUROKINISSI

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, διαβεβαίωσε πως δεν υφίσταται θέμα για lockdown καθώς «θα κόστιζε πολλά χρήματα που δεν έχουμε».

Το ενδεχόμενο επιβολής ενός lockdown απέκλεισε για ακόμα μία φορά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το σύστημα υγείας θα σταματήσει να πιέζεται εάν εμβολιαστούμε. Τα μέτρα είναι "ασπιρίνη". Αν δεν περάσουν κάποιες ημέρες να μετρήσουμε την επίπτωση των νέων μέτρων, δεν μπορούμε να μιλάμε για άλλα» ξεκαθάρισε ο υπουργός ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός lockdown, δήλωσε πως «θα κόστιζε πάρα πολλά χρήματα που δεν έχουμε».

«Ένα lockdown θα κόστιζε πάρα πολλά χρήματα και χρήματα δεν έχουμε. Άρα δεν θα κάνουμε lockdown. Δεν πιστεύω ότι θα ληφθεί οποιοδήποτε μέτρο που θα αφορά εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν από τον κορωνοϊό, παρά μόνο αν είναι μεγάλης ηλικίας και έχουν υποκείμενα νοσήματα. Δεν έχουμε το ηθικό δικαίωμα ή την δυνατότητα να πούμε σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, να μείνει σπίτι του».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επτά νέα οχήματα για τη δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης ΑμεΑ - «Ο αγώνας για την προσβασιμότητα δεν σταματά εδώ»
Επτά νέα οχήματα για τη δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης ΑμεΑ - «Ο αγώνας για την προσβασιμότητα δεν σταματά εδώ»

Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY