- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης: Ένα lockdown θα κόστιζε πολλά χρήματα που δεν έχουμε
«Τα μέτρα είναι "ασπιρίνη"»
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, διαβεβαίωσε πως δεν υφίσταται θέμα για lockdown καθώς «θα κόστιζε πολλά χρήματα που δεν έχουμε».
Το ενδεχόμενο επιβολής ενός lockdown απέκλεισε για ακόμα μία φορά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Το σύστημα υγείας θα σταματήσει να πιέζεται εάν εμβολιαστούμε. Τα μέτρα είναι "ασπιρίνη". Αν δεν περάσουν κάποιες ημέρες να μετρήσουμε την επίπτωση των νέων μέτρων, δεν μπορούμε να μιλάμε για άλλα» ξεκαθάρισε ο υπουργός ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός lockdown, δήλωσε πως «θα κόστιζε πάρα πολλά χρήματα που δεν έχουμε».
«Ένα lockdown θα κόστιζε πάρα πολλά χρήματα και χρήματα δεν έχουμε. Άρα δεν θα κάνουμε lockdown. Δεν πιστεύω ότι θα ληφθεί οποιοδήποτε μέτρο που θα αφορά εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν από τον κορωνοϊό, παρά μόνο αν είναι μεγάλης ηλικίας και έχουν υποκείμενα νοσήματα. Δεν έχουμε το ηθικό δικαίωμα ή την δυνατότητα να πούμε σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, να μείνει σπίτι του».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.