- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αλ. Tσίπρας: Ως αυριανός πρωθυπουργός έχω ευθύνη να καταγγέλλω
Με αφορμή την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ
Υποστηρίζοντας πως έχει ευθύνη ως αυριανός πρωθυπουργός να καταγγέλλει όσα γίνονται σε βάρος του λαού ο Αλέξης Τσίπρα εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση ότι «έχει ευθύνη ως αυριανός πρωθυπουργός να καταγγέλλει» τη σημερινή κυβέρνηση.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε μεταξύ άλλων «Έρχεται ο κ. Μητσοτάκης εδώ, όχι για να μιλήσει στους πολίτες και να τους κοιτάξει στα μάτια, αλλά για να βγάλει κάποιο τίτλο διθυραμβικό το iefimerida. Εντάξει θα βγάλει είτε πείτε, είτε δεν πείτε. Και όλα τα υπόλοιπα site, δεν θέλω να κάνω διακρίσεις».
«Δεν απειλώ κανέναν κ. Μητσοτάκη όμως έχω ευθύνη ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανός πρωθυπουργός όταν το δημόσιο χρήμα κατασπαταλείται, όταν αφαιρούνται εργαλεία με τη ΔΕΗ και τα εξοπλιστικά που αυξάνουν το κόστος, έχω ευθύνη να είμαι εδώ και να σας καταγγέλλω στον ελληνικό λαό που θα είναι ο τελικός μας κριτής και κοντοζυγώνει η ώρα», είπε χωρίς για ακόμα μια φορά ωστόσο να αναφερθεί ξεκάθαρα σε εκλογές.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε επίσης ανήσυχος από τις απαντήσεις του κ. Μητσοτάκη, τον οποίο και χαρακτήρισε αρνητή της πραγματικότητας. «Παρακολουθώ τον Μητσοτάκη να λέει ότι είναι προσωρινή η κρίση της ακρίβειας και θα περάσει! Τα ίδια που έλεγε και με τη πανδημία! Τελείωσε τη νικήσαμε», είπε και πρόσθεσε: « την ώρα που ανεβαίνει στο βήμα αυτό θεσμικά σε ένα ερώτημα που καίει κάθε νοικοκυριό και λέει ότι θα είναι παροδική η κρίση, έρχεται η κ. Λαγκάρντ και δηλώνει πως το πρόβλημα ήρθε για να μείνει και ότι η άνοδος της τιμής της ενέργειας θα διαρκέσουν ενδεχομένως περισσότερο από την πανδημία».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.