Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Αν χρειαστεί, θα ληφθούν κι άλλα μέτρα

«Δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή όλων γιατί κάποιοι επέλεξαν να μην εμβολιαστούν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολίτες με μάσκα στο κέντρο της Αθήνας
Πολίτες με μάσκα στο κέντρο της Αθήνας © Eurokinissi

Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιβολής επιπρόσθετων μέτρων στους ανεμβολίαστους ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ειδικότερα, ο υπουργός μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και έκανε λόγο για υποκρισία της Αριστεράς, εξηγώντας ότι «ενώ για την εορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 είχαν τοποθετηθεί αρνητικά επικαλούμενοι την πανδημία, για τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο δεν έχουν πει τίποτα. Ελληνική Αριστερά, ψεύτες και υποκριτές».

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στο αν η κυβέρνηση δεν υιοθετεί πλέον τις εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών, ο Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «οι ειδικοί προτείνουν μέτρα που άπτονται της υγειονομικής αντιμετώπισης της πανδημίας, αλλά η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να παίρνει μέτρα και αποφάσεις συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους και βεβαίως κι αυτόν της Οικονομίας».

Καταλήγοντας, επεσήμανε τη μεγάλη διαφορά με την περσινή χρονιά, που είναι το εμβόλιο, σημειώνοντας πως «δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή όλων γιατί κάποιοι επέλεξαν να μην εμβολιαστούν. Οι εμβολιασμένοι κολλάμε αλλά έχουμε ελάχιστες πιθανότητες να πεθάνουμε σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ