- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Τώρα και... «Squid Game» σε κρυπτονόμισμα με άνοδο 2.400%
Ήδη έχει κεφαλαιοποίηση 174 εκατ. δολαρίων
H επίδραση της κορεατικής σειράς Squid Games επεκτείνεται και στο χρηματιστηριακό, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για ένα νέο κρυπτονόμισμα, το SQUID.
To Squid Game, το κορεατικό δράμα που έχει ξεπεράσει τις 111 εκατ. προβολές από τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Netflix αποτέλεσε «πηγή» έμπνευσης και για κρυπτονόμισμα.
Ειδικότερα, το SQUID διαπραγματεύεται στην τιμή των 2,22 δολαρίων, ενώ μέσα σε 24 ώρες, κατάφερε να καταγράψει «άλμα» 2.400% τις τελευταίες 24 ώρες, με την κεφαλαιοποίησή του στην αγορά να είναι πάνω από 174 εκατομμύρια δολάρια.
Το SQUID διαπραγματεύεται στην τιμή των 2,22 δολαρίων, ενώ μέσα σε 24 ώρες, κατάφερε να καταγράψει «άλμα» 2.400% τις τελευταίες 24 ώρες, με την κεφαλαιοποίησή του στην αγορά να είναι πάνω από 174 εκατομμύρια δολάρια.
Μπορεί όμως τα κέρδη να είναι ελκυστικά για τους «κυνηγούς» κέρδους, αλλά ακόμη και η CoinMarketCap εξέδωσε μια προειδοποίηση, λέγοντας ότι έχει λάβει «πολλαπλές αναφορές» ότι οι χρήστες δεν μπορούν να πουλήσουν αυτό το token στο Pancakeswap, μια δημοφιλής αποκεντρωμένη πλατφόρμα.
Σύμφωνα με το CNBC δεν είναι σαφές γιατί ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να πωλήσουν τα κέρματά τους, αλλά η Λευκή βίβλος που περιγράφει το κέρμα παρουσιάζει μια τεχνολογία anti-dumping- αθέμιτου ανταγωνισμού- που εμποδίζει τους ανθρώπους να πωλήσουν τα νομίσματά τους εάν δεν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Ποιες θέσεις καλύπτονται ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού
Το αφήγημα περί ωριμότητας και μετατόπισης προς το κέντρο και τα παλιά αντανακλαστικά
Δείτε το βίντεο της αντιπαράθεσής τους
Η λίστα με τις 16 κατηγορίες που θα πάρουν το βοήθημα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Τι ισχύει με τα αναδρομικά
Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.