Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για όσα είπες»

Τι γράφει στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παύλος Πολάκης με κατεβασμένη τη μάσκα για κορωνοϊό στη Βουλή - Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα για τους νεκρούς της πανδημίας
Ο Παύλος Πολάκης με κατεβασμένη τη μάσκα για κορωνοϊό στη Βουλή - Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα για τους νεκρούς της πανδημίας © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στον Σωτήρη Τσιόδρα, επισημαίνοντας σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τα όσα είπες».

Ο Παύλος Πολάκης, με το γνωστό του ύφος, εξαπέλυσε επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα για τα όσα είπε αναφορικά με τις 8.400 νεκρούς και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον καθηγητή Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας, επισημαίνοντας: «Θα πρεπε να ντρέπεσαι Σωτήρη Τσιόδρα για αυτά που είπες».

Ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠA και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα του εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία» στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε «με το εμβόλιο έχουμε αποφύγει μέχρι τώρα 8.400 θανάτους».

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης ισχυρίστηκε ότι «βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτακη, καθώς έχει και ο ίδιος ευθύνη για τις 15.500 χιλιαδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωνοϊό».

Παράλληλα, επανέλαβε τα όσα έχει πει κατά καιρούς για τα μονοκλωνικά αντισώματα και το κατά πόσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Σωτήρη Τσιόδρα

Στην ανάρτησή του με την οποία εξαπολύει επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα για τους νεκρούς της πανδημίας κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο Παύλος Πολάκης γράφει τα εξής:

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτακη ,καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ,για τους 15.500 χιλιαδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό!!

» Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει ναμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτωσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιαδες!!!!(φωτο1-2).

» ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!! Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!
Αυτό το ξερεις καλά!

» Όπως ξερεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τριτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4).

» Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει ναμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!! Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…».

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον καθηγητή Λοιμωξιολογίας. Σε πρόσφατη τοποθέτησή του στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης είχε πει «δεν θα μου μάθει ιατρική ο Τσιόδρας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ